Adverteren

Adverteren

Redactie Baaz

Baaz magazine bevat duidelijke artikelen over onder andere ICT, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaam ondernemen en algemene management en ondernemers zaken. De website Baaz.nl is een logische, professionele toevoeging op het magazine.

Inspireer 91.750 innovatieve ondernemers

Wat hebben alle succesvolle bedrijven met elkaar gemeen? Het antwoord is simpel: ondernemers met visie en persoonlijkheid, die goed om zich heen kijken. Voor deze mensen is Baaz hét platform. Baaz inspireert, informeert,
netwerkt en zet aan tot nadenken. 4 x per jaar met een exclusief magazine en 24 uur per dag online. Voor 91.750 managers, ondernemers en CEO’s is Baaz een gewaardeerde partner. We nodigen u uit om daar als adverteerder b aan te schuiven.

Contact:
015 7600770 
sales@clipboard-publishing.nl 

  • Verspreiding: via partners, evenementen en een geselecteerde doelgroep van 22.000 ondernemingen in de startfase en het derde jaar na oprichting.
  • Oplage: 53.750
  • Bereik: 91.750
  • Website: www.baaz.nl

Gratis abonnement voor mkb-ondernemers!

Verschijningsdata 
Baaz 1.2016 - april
Baaz 2.2016 - juni
Baaz 3.2016 - september
Baaz 4.2016 - november 

 

Platform voor ondernemers in actie
Baaz is er voor ondernemers tijdens de meest cruciale perioden van hun bedrijf: tijdens de startfase en tijdens de eerste grote groeifase na ongeveer drie jaar. Juist dan is er behoefte om te zien hoe anderen het doen en wat experts hebben te zeggen over zaken als technologie, strategie, financiën, risicomanagement, maatschappelijk  verantwoord ondernemen en marketing & sales. Die kennis geeft ze de inspiratie om de juiste beslissingen te nemen. Netwerken en kennis delen wordt daarbij  steeds belangrijker, Daarom is Baaz ook prominent actief op de sociale media en met de eigen website en app. Zo is Baaz steeds meer een permanent verlengstuk van de  ondernemer.

Business lifestyle
Een ondernemer is 24 uur per dag ondernemer. Baaz besteedt daarom ook veel aandacht aan business lifestyle. Zakelijke reisbestemmingen, auto’s, fashion en food & drink zijn vaste onderwerpen in zowel het magazine als op de digitale kanalen van Baaz. We behoren graag tot de eersten die een nieuwe trend signaleren voor onze lezers. Ook hier kunt u als adverteerder een belangrijke rol bij spelen en we staan open voor verschillende vormen van partnerschap.

Mogelijkheden voor adverteerders
Met Baaz bereikt u ondernemers en andere beslissers in de startof innovatiefase van hun bedrijf. Als adverteerder bieden we u veel mogelijkheden om met die interessante doelgroep in contact te komen. Neem voor een advies op maat contact met ons op.

De lezer
De abonnees en volgers van Baaz behoren bijna exclusief tot de top van ondernemingen: CEO’s, (hoger) management en directeureigenaren. Een groot deel van de abonnees van het magazine is speciaal geselecteerd. Maar er zijn ook veel meelezers. Baaz magazine is een stijlvol magazine, dat op vergadertafels en bij recepties wordt neergelegd.

Samenwerking en promotie
Baaz magazine werkt samen met partners als het Erasmus Centre for Entrepreneurship, JongOndernemen & Syntens/de Kamer van Koophandel voor o.a. het delen van content en delen via social media. Extra exemplaren van het magazine worden verspreid via deze kanalen, wat zorgt voor een extra groot en breder bereik. Om nieuwe lezers te werven, verspreidt Baaz het magazine regelmatig onder bezoekers van toonaangevende beurzen, events & colleges.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie