Adobe brengt Firefly en Express naar ondernemingen

Adobe brengt Firefly en Express naar ondernemingen

Redactie Baaz

Adobe (Nasdaq:ADBE) lanceert tijdens de Adobe Summit EMEA 2023 een nieuw generatief AI-aanbod dat Adobe Firefly en Adobe Express naar ondernemingen over de hele wereld brengt. Firefly for Enterprise helpt bedrijven bij het stroomlijnen en versnellen van contentcreatie. Met Firefly kan iedereen merkgerichte content genereren die gemakkelijk kan worden bewerkt in Express of Creative Cloud.

Adobe

De behoefte voor aantrekkelijke content is voor zowel intern als extern gebruik sterk toegenomen. Creatieven, marketeers, productmanagers en vele andere functies moeten die groei blijven bijbenen. Er is content nodig voor communicatie en samenwerking met interne belanghebbenden, maar ook voor klantbetrokkenheid en personaliseringsinitiatieven. Express overbrugt workflows door middel van integraties in Creative Cloud-applicaties zoals PhotoshopIllustrator en Experience Manager.

Integratie van Firefly

Bij het nieuwe aanbod krijgen gebruikers toegang tot Firefly via de standalone Firefly-applicatie, Adobe Express en Creative Cloud. Bedrijven kunnen Firefly integreren met hun eigen systemen om content te genereren in hun eigen unieke stijl en merktaal. Firefly is veilig voor commercieel gebruik en bedrijven kunnen een IP-bescherming ontvangen van Adobe zodat ze Firefly content altijd met vertrouwen kunnen inzetten binnen hun organisatie. Honderden merken onderzoeken samen met Adobe naar de mogelijkheden van Firefly. Denk aan het verhogen van efficiëntie, het verlagen van kosten en het versnellen van de content supply chains.

“Bedrijfsleiders verwachten dat de vraag naar content de komende twee jaar zal vervijfvoudigen, blijkt uit recent Adobe-onderzoek. Dit maakt het noodzakelijk voor hen om de efficiëntie intern te verhogen”, zegt David Wadhwani, president Digital Media Business bij Adobe. “Met dit nieuwe zakelijke aanbod kunnen alle gebruikers van Firefly, ongeacht hun vaardigheidsniveau, ideeën direct omzetten in content. Daarnaast kunnen ze met behulp van Express en Creative Cloud assets razendsnel aanpassen en opvallende ontwerpen leveren.”

Beschikbaarheid  

Adobe Express is vanaf vandaag beschikbaar voor bedrijven. Het nieuwe Adobe Firefly for Enterprise aanbod zal beschikbaar zijn in de tweede helft van 2023.

Ben erbij: Adobe Summit EMEA 

Bekijk de keynotes en de sessies van Adobe Summit EMEA op de website. Het is ook mogelijk om online te netwerken met collega’s of live met een Adobe-expert te praten.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie