Aandacht voor Renault bij Dutch Design Week

Jordi Smit
45 exemplaren van de elektrische Renault ZOE als opvallende Renault Design Rides, het unieke SYMBIOZ huis en conceptcar en Laurens van den Acker als ambassadeur.

Renault bij Dutch Design Week

Van 20 tot 28 oktober staat Eindhoven geheel in het teken van de Dutch Design Week in Eindhoven. Tijdens het grootste designevenement van Noord-Europa – waar 2.600 exposanten verspreid over ruim 110 locaties hun werk presenteren aan 350.000 bezoekers – staan 45 exemplaren van de 100 procent elektrische Renault ZOE ter beschikking voor de gratis vervoersdienst (Renault Design Rides) tussen de verschillende locaties.

Renault Design Rides

Enkele duizenden bezoekers van Dutch Design Week hebben al gebruik kunnen maken van de Renault Design Rides. Het laden van de auto’s gebeurt op een van de grootste mobiele laadpleinen in Europa, speciaal door Renault in Eindhoven ontwikkeld door Van der Sijs techniek. Via veertig laadpalen wordt elke Renault ZOE na de evenementuren geladen.

Zelf ervaren?

Zelf de unieke sfeer van de Dutch Design Week ervaren, het unieke SYMBIOZ huis en conceptcar tussen 11:00 en 18:00 uur bezoeken en gebruikmaken van de Renault Design Rides? Het evenement duurt nog tot 28 oktober aanstaande.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi