Aan de slag met je rijbewijs, zo gemakkelijk kan het

Aan de slag met je rijbewijs

Redactie Baaz

Steeds minder mensen doen er actief aan, maar ze zijn er nog steeds: mensen die rond de jaarwisseling goede voornemens bepalen en zich er ook aan houden. Zo woont er bij mij iemand in de buurt die (net 40 geworden) eindelijk zijn rijbewijs wil gaan halen. Knap hoor, zo standvastig in deze onzekere en dure tijden.

Een goede rijschool

Wil je aan de slag met je rijbewijs, dan heb je het meeste aan een goede rijschool, waar je helemaal wordt klaargestoomd om zo snel mogelijk het doel (je rijbewijs) op een zo relaxt mogelijke  manier te halen. Een partij die met 120 instructeurs in 180 plaatsen autorijles geeft, past keurig in deze omschrijving. De Nationale Rijschool. Kom gezellig kennismaken op de rijschool bij jou in de buurt om te zorgen dat jij je rijbewijs haalt – het adres vind je op de website. De koffie staat klaar.

De eerste stap

Het is tijd voor het nemen van de eerste stap. Bij ons is dat het aanvragen van een proefles. Dat werkt als volgt,

Een proefles aanvragen die je via het formulier op de website. Hierna nemen wij contact met je op voor het maken van de afspraak. We plannen de proefles op een moment dat jou het beste uitkomt. Ook komen we je thuis ophalen en brengen je weer netjes terug. De proefles is 100% vrijblijvend. Je hoeft pas na het volgen van de proefles te bepalen of je ook daadwerkelijk bij ons aan de slag wil gaan met je rijbewijs halen. De proefles duurt één uur en kost € 40. Maar, als je besluit om bij onze school lessen te gaan volgen, krijg je die € 40 direct weer terug en is de proefles dus gratis. Kom je bij ons rijlessen met een rijbewijs pakket nemen? Leuk! Hieronder volgen de mogelijkheden waaruit je een keuze kunt maken.

De rijlespakketten van de Nationale rijschool om aan de slag te gaan met je rijbewijs

Het Basispakket omvat 15 lessen. Daarin passeert alle kennis de revue. Ook krijg je vanuit het pakket een gratis herexamen ter waarde van € 285. Voor dit pakket betaal je in totaal een bedrag van € 645.Heb je je rijbewijs heel snel nodig? Dan hebben we een Spoedcursus in het aanbod. Hierbij is het mogelijk om in acht dagen je rijbewijs te hebben. Voor de spoedcursus betaal je in totaal een bedrag van € 845.Als laatste hebben we iets speciaals: is het examen een probleem? Vind je het allemaal maar spannend Last van examenvrees? Schrijf je dan in voor het Gegarandeerd+ Pakket. Voor een bedrag van € 1075 krijg je 25 lessen en bereiden we je zo goed voor dan het slagen voor het rijexamen eigenlijk bijna vanzelf gaat.

Graag tot ziens bij één van onze vestigingen! Wij zijn je graag van dienst bij het halen van je rijbewijs,

Lees ook: De meeste goede voornemens zijn financieel van aard

afbeelding van Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie