5 top CEO's onthullen hoe zij personeel motiveren

5 top CEO's onthullen hoe zij personeel motiveren

Redactie Baaz
Een goed lopend bedrijf heeft een talentvolle CEO aan het roer staan. Toch moet de baas kunnen vertrouwen op zijn personeel, op werkpaarden en luxepaarden. De taak van de CEO is dan ook zijn personeel te kunnen motiveren en inspireren. Wij hebben een vijftal top CEO's uit de VS op een rijtje gezet met hun tips om personeel te motiveren.

Top CEO's

Brian Mueller, CEO van Grand Canyon Education

Je moet twee dingen doen. Ten eerste moet je begrijpen dat iedereen een pad naar betekenis volgt die wordt geleverd als gevolg van het werk dat ze doen. GCU heeft 3.000 mensen, en ik kan niet iedereen individueel ontmoeten. Maar wat we proberen te doen als groot management in leiderschap is ervoor te zorgen dat we kijken naar elke functie-classificatie in de universiteit en uitzoeken naar een manier voor die baan om betekenis te hebben, monetair en anderszins, voor de mensen die ze aan het doen zijn. Mensen werken, in de eerste plaats voor zichzelf en hun families. Er moet een pad zijn dat leidt naar een individuele betekenis voor hen. Dat is zeer motiverend.

Behrooz Abdi, CEO van InvenSense

Communiceren van de visie, empowerment van het team uitvoeren om hun visie te realiseren, het vieren van hun overwinningen is belangrijk en meer communiceren.

Jason Rhode, CEO van Cirrus

Cirrus oprichter Mike Hackworth zei vaak dat het moreel en de motivatie op de werkvloer voortkomt uit het hebben van een zinvol en waardevol doel, een redelijk plan om het doel te bereiken, en de mogelijkheid om jezelf te meten om vooruitgang te boeken op het plan. Mijn mening is ervoor te zorgen dat we zo'n visie, plan, en zichtbaarheid op een bedrijfs-en individueel niveau kunnen brengen, dat is een enorm krachtige motivator.

Steve Fredrickson, CEO van Portfolio Recovery Associates

Als je het juiste team hebt, is de beste manier om te motiveren hen een uitdaging aan te reiken, zorgen voor de juiste middelen en ze dan los laten, terwijl je wel controle op de voortgang en de resultaten houdt. Dan, zodra de definitieve resultaten worden geleverd, zorgdragen dat een eerlijke beloning wordt verstrekt.

Harry Herington, CEO bij NIC

Het komt allemaal neer op cultuur en vertrouwen. Er is geen betere manier om medewerkers te motiveren dan een cultuur van vertrouwen te stichten. Werknemers moeten vertrouwen hebben in het persoon die het bedrijf leidt. De meeste werknemers zijn niet betrokken bij het vaststellen van de strategische richting van het bedrijf, in vele opzichten dicteren mijn beslissingen hun toekomst. Dat is waarom ik geloof dat vertrouwen zo belangrijk is. Daarom heb ik een programma opgezet genaamd, 'Vraag de CEO', om te helpen het vertrouwen te realiseren.

Kijk hier hoe andere top CEO's hun personeel motiveren.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie