5 eigenschappen die collega’s haten

5 eigenschappen die collega’s haten

Redactie Baaz

We besteden een fors aantal uren met collega’s. Hoe goed je ze met kan opschieten is vaak een kwestie van geluk hebben, maar je kunt natuurlijk wel voorkomen dat je de minst geliefde persoon op de werkvloer wordt. Baaz zet 5 eigenschappen die collega’s haten op een rij.

Slechte communicatie

Communicatie kan anno 2016 via diverse kanalen. Niet alleen mondelinge communicatie, maar ook hoe je e-mails schrijft en telefoontjes pleegt zijn van belang. Wees duidelijk en respectvol en waak te allen tijde voor typo’s.

Arrogantie

Zelfvertrouwen is één ding, arrogantie is wat anders. Je wilt niet te boeken staan als onuitstaanbaar omdat je het te hoog in je bol is gestegen. Een beetje bescheidenheid is op zijn plaats.  

Mensen die het harde werk aan anderen overlaten

We kunnen niet elke dag gloriëren in productiviteit. Maar altijd van de zijlijn toekijken hoe anderen het harde werk op zich nemen, wekt veel irritatie op.

De slons zijn

Niets is vervelender dan de persoon die zijn spullen niet opruimt in de keuken. Laat alle openbare ruimtes dus achter zoals je ze aantrof.

Te veel praten

Af en toe socializen is leuk en broodnodig, maar het hoeft niet heel de dag door een veredelde koffiepauze te zijn. Sommige collega’s werken misschien liever in stilte en je wilt ze natuurlijk niet afleiden.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie