Zorgeloos werken op je Apple-device

Zorgeloos werken op je Apple-device

Redactie Baaz
Apple is niet meer weg te denken van de werkvloer. Van ZZP’er tot grote enterprise-organisaties, iedereen is productief met een Apple-device. Dankzij de operationele lease die Pro Warehouse aanbiedt, wordt ook de onzekerheid omtrent de kosten en beschikbaarheid weggenomen.

IT kost geld. Zeker wanneer je elke werknemer wil voorzien van de benodigde apparatuur, dan is dit een fors deel uit het beschikbare IT-budget. Iets wat lang niet elke organisatie zich kan permitteren. Ook het beheer en de service van apparatuur vraagt om kundig personeel en het nodige budget.

Gelukkig waait er nu een andere wind en kiezen meer en meer ondernemers leaseconstructies om de benodigde apparatuur te kunnen gebruiken. Van leaseauto's tot leaseservers en clouddiensten. Het gaat immers om de functionaliteit die de apparatuur en diensten bieden en niet de apparatuur en diensten zelf. Bovendien passen leaseconstructies bij het bewuste ondernemen van nu, waarbij duurzaamheid en circulariteit sleutelwoorden zijn.

Nog een groot voordeel voor de ondernemer: er is geen investering nodig en stabiele operationele kosten en business continuity zijn gegarandeerd, waardoor je declarabele uren kan schrijven. Vergeet ook niet de volledige ontzorging, zoals het gemak van vervanging van een defect apparaat op de eerstvolgende werkdag of hulp op afstand en op locatie voor alle voorkomende vragen. Tot slot is de flexibiliteit een belangrijke factor: eenvoudig opschalen en altijd up-to-date met de nieuwste releases. Overigens is het niet eens voor elke organisatie rendabel om een aparte IT-werknemer in dienst te nemen. Aanschaffen is één, maar alles werkend houden is een tweede.

High Service Lease

Dat betekent niet dat organisaties het zonder apparatuur van Apple moeten stellen. Want in samenwerking met Elbuco levert Pro Warehouse een unieke leasing-service die elke organisatie de mogelijkheid geeft om werkplekken in te richten met Apple-apparatuur. De service brengt veel voordelen met zich mee en ontzorgt tegelijkertijd.

Flexibiliteit

De High Lease Service wordt afgesloten met een looptijd van twee, drie of vijf jaar. De overeenkomst schrijven organisaties weg als een vaste kostenpost waarbij onzichtbare kosten worden weggenomen. Hierdoor weet je als organisatie altijd waar je staat qua budget en doen verborgen kosten zich niet meer voor. Prettig, want dat zorgt ervoor dat je de kosten kunt spreiden over een boekjaar én het geeft je de nodige liquiditeit om te investeren in andere zaken. Ondanks dat je een overeenkomst aangaat zit je niet vast aan het aantal devices opgenomen in de overeenkomst. Je kunt altijd opschalen. Hierdoor hoef je dus niet bang te zijn dat je devices tekort komt en kun je uitbreiden wanneer daar noodzaak voor is.

Betrouwbaar

Apple-devices zijn uiterst betrouwbaar en gaan lang mee. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje, dus als er iets gebeurt en het apparaat moet vervangen worden, dan gebeurt dat binnen 24 uur zonder extra kosten. Dit mag gerust uniek genoemd worden en heeft als belangrijk voordeel dat je niet bang hoeft te zijn dat het werk stil ligt. De business continuity is dus gegarandeerd.

Hulp op afstand

Hoewel Apple-producten relatief makkelijk uit te rollen en te gebruiken zijn, kan het zijn dat je op een gegeven moment hulp nodig hebt. Dat kan bij High Service Apple Lease via Pro Warehouse en Elbuco op locatie en op afstand. Dat scheelt zorgen omdat je weet dat er altijd iemand klaarstaat als je er even niet uitkomt.

Altijd het nieuwste model 

We noemden al de betrouwbaarheid van Apple-devices die ervoor zorgt dat apparaten jaren mee kunnen gaan. Toch wil je dat je onderneming ook gewoon met de tijd meegaat. Medewerkers beschikken altijd over het meest up-to-date model met een modern design en de allernieuwste technologie.

Investeren in je organisatie

Leasen wordt steeds meer gemeengoed onder ondernemingen en dat is niet voor niets. Het brengt behoorlijke voordelen met zich mee. Het transparante prijsmodel geeft rust en de nodige inzicht in budgetten om te kunnen investeren in datgene waar het voor ondernemers echt om draait: de organisatie zelf.

Restwaarde

Is het einde van de leaseperiode aangebroken, dan hebben apparaten een restwaarde. Deze ligt bij Apple-apparatuur, anders dan bij andere fabrikanten, relatief hoog. Om klanten mee te laten delen in deze restwaarde heeft Pro Warehouse een unieke constructie bedacht. Wordt er een nieuwe leaseperiode aangegaan, dan kan de restwaarde worden gebruikt om de leaseprijs op een bepaald model te verlagen.

Pro Warehouse biedt in samenwerking met Elbuco High Service Apple Lease. Niet alleen voor ZZP’ers en startende ondernemers, maar ook voor bestaande bedrijven. Zij bieden de bedrijven voor een vast bedrag per maand de allernieuwste Apple-hardware inclusief volledige service en garantie gedurende de gehele gebruiksperiode, zonder extra kosten.

Kijk voor meer informatie op: www.prowarehouse.nl/MKB-en-Enterprise-Lease
 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie