Zoom breidt functies uit op iPad Pro met Center Stage en grotere galerijweergave

Redactie Baaz
Zoom Video Communications (NASDAQ: ZM) biedt ondersteuning voor Center Stage op de iPad Pro. Met deze nieuwe functie, beschikbaar op de recentste 11-inch en de 12,9-inch iPad Pro modellen van Apple, blijf je tijdens een videogesprek gecentreerd in beeld terwijl je beweegt.

Hiervoor maakt de iPad Pro gebruik van de ultrabrede frontcamera en machine learning. Center Stage herkent zelfs wanneer anderen het kader binnenkomen of verlaten en past het beeld hier automatisch op aan zodat iedereen binnen het kader past.Met ondersteuning voor Center Stage kun je op een meer natuurlijke manier deelnemen aan Zoom-videogesprekken. Je hoeft je niet meer af te vragen of je buiten beeld bent wanneer je lesgeeft, of wanneer je via Zoom een feestje viert met vrienden en familie.

Ondersteuning voor Center Stage is momenteel alleen beschikbaar op Zoom 5.6.6 of hoger op de 11-inch (derde generatie) en de 12,9-inch (vijfde generatie) 2021 iPad Pro.

Zie meer mensen terwijl je Zoomt

Wie op de 12,9-inch iPad Pro de zoomfunctie gebruikt, kan nu maximaal 48 videotegels zien (6×8 in liggende modus), zodat je nog beter contact kan maken met de andere deelnemers tijdens grote vergaderingen. Voor andere iPad-modellen is de gallerijweergave ook uitgebreid waarbij je, afhankelijk van het type apparaat, tot 25 deelnemers op één scherm kunt zien. Om op een iPad meer of minder mensen in beeld te krijgen, maak je met twee vingers een knijpbeweging op het scherm om in en uit te zoomen.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie