Zaken die in elke bureaulade horen!

Redactie Baaz
Heb je dat weleens meegemaakt? Dat een vergadering zo uit de hand liep, dat het zweet je op de rug staat? En dat terwijl je over een uur weer spik en span bij de volgende vergadering moet zitten? Handig als je dan een schoon shirtje in je bureaulade hebt! En zo zijn er meer zaken die je eigenlijk altijd bij de hand moet hebben.

Fris gevoel

Nu is het sowieso dat je nooit genoeg shirtjes hebt. Vooral in situaties als hierboven beschreven, kun je niet zonder een verschoning. Misschien moet je daarom niet een, maar meerdere shirtjes op je werk hebben. Shirtjes waren jarenlang vooral gemaakt van katoen. Niks mis mee natuurlijk, maar je kunt nu ook kiezen voor shirtjes van bamboe. Dit is materiaal waar je minder snel in zweet, wat je minder snel in benarde situaties brengt. Een fris gevoel geeft je immers een meer zekere uitstraling. 

Opgeruimd bureau

Veel personeel heeft inmiddels geen vaste werkplek meer, maar de ondernemer zit toch vaak nog wel aan een en hetzelfde bureau. Dit maakt dat je daar ook goed gebruik van kan maken. Waarom lege bureaulades hebben, als je er allemaal handige spullen in kunt bewaren? Als je ervoor zorgt dat je een opgeruimd bureau hebt, kun je altijd vinden wat je zoekt. Zorg dus voor een handig systeem in je lades. Werk bijvoorbeeld met bakjes. Komt er iemand om jouw telefoonoplader te lenen, dan weet jij hem feilloos te vinden!

Jouw privé-lader

Een ander item dat handig is om altijd bij de hand te hebben is, is die bovengenoemde telefoonoplader. Zijn we niet allemaal altijd die laders kwijt? Voor je het weet heeft iemand thuis dezelfde oplader en is de jouwe weer eens ingepikt. Jij kan je telefoon altijd op je werk opladen. Daarom heb je in je bureaulade een extra oplader liggen. Niemand die hem inpikt! Behalve als je hem uitleent, uiteraard…

In beweging

Nu hebben we het over zaken die wél in je bureaulade horen, maar er is ook iets dat er niét in hoort. Je ziet het tegenwoordig op elk bureau staan: een waterfles. Die kun je ook in de lade stoppen, maar waarom niet gewoon voor elk glas een wandelingetje maken? Wist je dat de hele dag zitten hartstikke slecht voor je is? Als je elk uur een glas water haalt, blijf je tenminste een béétje in beweging.
 

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie