World Trade Center Rotterdam verwelkomt Robert Walters op penthouse verdieping van de High Rise

World Trade Center Rotterdam verwelkomt Robert Walters op penthouse verdieping van de High Rise

Redactie Baaz

World Trade Center Rotterdam verwelkomt nieuwe huurder Robert Walters op de 23e etage van de High Rise. Het recruitmentbureau heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met WTC Rotterdam en zal de hoogste etage van ca. 800 m2 begin volgend jaar in gebruik nemen. De transactie werd namens de eigenaar tot stand gebracht door JLL Rotterdam, in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield.

World Trade Center Rotterdam heeft ongeveer 51.500 m2 kantoorruimte, verdeeld over de monumentale laagbouw en de 90 meter hoge High Rise. Met de komst van Robert Walters krijgt de werkvloer in de iconische toren met adembenemend 360º uitzicht over de stad een nieuwe huurder. De huurtransactie is begeleid door Vastgoedadviseur JLL Rotterdam in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield.

Meest exclusieve werkplek van Rotterdam

Recruitmentbureau Robert Walters was al langere tijd op zoek naar een nieuwe geschikte werkruimte. CEO van Robert Walters, Jose Bokhorst licht toe: ‘‘Onze keuze is gevallen op WTC Rotterdam door de centrale ligging en het hoogstaande niveau van de faciliteiten. We willen onze werknemers een totaalpakket bieden, daar hoort een prettige kantooromgeving ook bij. Werknemers kunnen nu niet alleen fijn werken met een prachtig uitzicht over de stad, maar daarnaast ook sporten, goed eten en de stad in gaan. Daarnaast is het gebouw enorm duurzaam en dat sluit goed aan de doelen die wij op dat vlak hebben gesteld. Dit wordt de plek waar wij onze ambities gaan verwezenlijken.’’

WTC Rotterdam is door de revitalisatie in de afgelopen jaren van energielabel G (2016) gestegen naar energielabel A++.  Eveline Steenbergen, Managing Director van WTC Rotterdam vertelt: “We zijn erg verheugd dat we deze prachtige organisatie mogen toevoegen aan WTC Rotterdam. Het penthouse van de High Rise is één van de mooiste en meest exclusieve werkplekken van Rotterdam en verdient het om die reden ook om in gebruik genomen te worden. We zijn trots dat Robert Walters deze combinatie van factoren waardeert en hier onderdeel van wil uitmaken.”

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie