Wie is de meest talentvolle online ondernemer van ons land?

Bart Remmers
Je kan tot en met vrijdag 18 mei talentvolle ondernemers nomineren voor de LOEY Talent Award 2018. Het gaat om de onderscheiding voor de meest talentvolle online ondernemer van Nederland.

De award wordt uitgereikt aan een ambitieuze online ondernemer die groei en innovatie bewerkstelligt en hiermee anderen in de Nederlandse online industrie inspireert.

Backbase

Al voor de negende keer op rij wordt dit jaar door de Stichting LOEY twee onderscheidingen uitgereikt voor de beste online ondernemers van Nederland. In 2017 werd Jouk Pleiter, oprichter van Backbase, uitgeroepen tot Leading Online Entrepreneur Of the Year in de aanwezigheid van Koningin Máxima en werd Danique Wiltink (Nimbles) als winnaar van de LOEY Talent Award gekozen.

Een jaar lang zijn zij een voorbeeld van uitzonderlijk Nederlands ondernemerschap in de internetindustrie. In 2016 werd de LOEY Talent Award voor het eerst uitgereikt aan Hans Ober (Ticketswap).

Selectieproces LOEY Talent Award

Na het sluiten van de nominatieronde op 18 mei selecteert het LOEY Expertpanel, bestaande uit online professionals en deskundigen, 6 kandidaten die op maandag 3 september mogen pitchen voor het panel. 

Op basis van de pitches worden 3 finalisten gekozen. Tijdens de uitreikingsavond op woensdag 12 september zal het aanwezige publiek kiezen wie van de drie finalisten zich de meest talentvolle online ondernemer van Nederland mag noemen.
 

afbeelding van Bart Remmers
Door: Bart Remmers

Bart Remmers | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Bart