Werknemers helpen Intermax aan toppositie op Beste Werkgevers-lijst

Redactie Baaz
Intermax prijkt op de vierde plek op de lijst van Beste Werkgevers 2013 van Nederland.

Persbericht:

De organisatie Great Place to Work Nederland pluist elk jaar weer verschillende organisaties uit op meerdere zaken. Onder meer de mate van vertrouwen, trots en werkplezier worden in kaart gebracht. In het onderzoek wordt niet alleen gevraagd naar de mening van de medewerkers, maar ook het beleid van de werkgever meegewogen. Door deze koppeling te maken krijgen organisaties zelf ook inzicht in de effectiviteit van hun beleid.

Woensdagavond heeft de organisatie de lijst met de hoogst scorende organisaties vrijgegeven. Aan de hand van een vragenlijst met 58 stellingen en 2 open vragen wisten de werknemers Intermax naar de top te pennen. Het bedrijf bevindt zich daarmee in goed gezelschap van grote namen die eerder en ook nu weer op de lijst prijken.

John T. Knieriem, algemeen directeur van Intermax, onderkent het belang van een nieuwsgierige geest die wil zoeken, leren, kennen en weten. Zijn bedrijf onderscheidt zich door deze nieuwsgierige geesten aan zich te binden. Intermax inspireert en motiveert haar medewerkers door rekening te houden met hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

“We hebben we ook aandacht voor de mens achter de medewerker, die het vooral naar zijn zin moet hebben, op het werk, maar ook in zijn persoonlijk leven.” Volgens Knieriem draagt deze benadering ook bij aan een goede dienstverlening. “We beschouwen het onze missie om op een leuke, enthousiaste manier onze kennis over te brengen. De mensen achter de techniek, onze mensen, zijn begeesterde, jonge talenten die veel in hun mars hebben. Dat tonen ze elke dag, met inzet en professionaliteit.”

Erik van Riet, directeur Great Place to Work Nederland: "De organisaties die op de lijst van Beste Werkgevers staan hebben werkomgevingen ontwikkeld waar vertrouwen, trots en plezier centraal staan. Ook vervullen zij een voorbeeldfunctie ten aanzien andere organisaties.”

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie