Wat je moet weten over sociale media

Redactie Baaz
Gebruik jij geen Twitter? Zit je nog niet op Facebook? Dan zou ik daar maar snel aan beginnen. Dat is het bericht dat steeds meer ondernemers te horen krijgen. Maar wat zijn de kansen en wat de nadelen? KvK legt het uit.

Natuurlijk, met sociale media kun je dingen bereiken die vroeger via fax en papieren post heel wat trager gingen. Als ondernemer met een eigen bedrijf zul je ongetwijfeld de voordelen wel kennen. Maar wat zijn de neveneffecten van het gebruik van sociale media en zijn die altijd wel zo positief?

De Kamer van Koophandel (KvK) organiseert een bijeenkomst om die vragen uitvoerig te bespreken. Digitale criminaliteit (identiteitsfraude, informatiediefstal, computercriminaliteit) is het onderwerp van de dag. Welke vormen zijn er, hoe herken je ze en hoe voorkom je dat jij er slachtoffer van wordt? Deze vragen staan centraal.
De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats in Roermond op 9 mei 2012 van 09.30 tot 12.30 uur. Houd de site van de KvK in de gaten om te zien wanneer de bijeenkomst ook in jouw stad wordt georganiseerd.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie