Volvo introduceert Polar-edities van XC60

Volvo introduceert Polar-edities van XC60

Redactie Baaz

Volvo introduceert de Polar en Polar+ uitvoeringen van de XC60. Deze versies zijn gebaseerd op de huidige Nordic+ en Nordic+ Luxury.

De modellen combineren een rijke uitrusting met een nog scherpere prijsstelling. De XC60 Polar en Polar+ zijn direct leverbaar voor prijzen vanaf 49.995 euro.

Behalve de rijkere uitrusting zijn ook de prijzen gunstig ten opzichte van de concurrentie. De Polar uitvoering is standaard voorzien van onder meer Sensus-navigatie, Xenon-verlichting, Park Assist achter, parkeerverwarming en Volvo On Call. De Polar+ voegt daar onder meer lederen bekleding, 18-inch lichtmetalen wielen, elektrisch verstelbare voorstoelen en een panoramadak aan toe. 

Polar+ in zes exterieurkleuren

Verder is de XC60 Polar+ leverbaar in zes exterieurkleuren, vier interieurthema’s en vijf optiepakketten, waaronder de IntelliSafe Pro Line met slimme technologieën als Adaptieve Cruise Control, Collision Warning met Full Auto Brake, Pedestrian Detection en Cyclist Detection. 

De Volvo XC60 Polar is uitsluitend leverbaar in combinatie met de D3-diesel of T5-benzinemotor. De Polar+ uitvoering is mogelijk in combinatie met alle motoren. Daarnaast zijn alle benzineversies standaard voorzien van een 8-trapsautomaat. 

Bij de dieselversies heeft de automatische transmissie in alle gevallen een meerprijs van 2.500 euro. Het voordeel van de XC60 Polar+ ten opzichte van het reguliere aanbod (Kinetic, Momentum, Summum en R-Design) loopt op tot 7.500 euro.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie