Volvo C40 Recharge nu live te zien in Volvo Studio

Volvo C40 Recharge nu live te zien in Volvo Studio

Redactie Baaz

Op vrijdag 6 augustus opent Volvo Car Nederland voor zes maanden de deuren van een exclusieve Volvo Studio in de Westfield Mall in Leidschendam. Op deze bijzondere locatie kunnen geïnteresseerden op een spontane manier kennismaken met Volvo’s eerste auto die alleen elektrisch wordt aangeboden, de nieuwe Volvo C40 Recharge. De unieke Volvo Studio is tot en met 31 januari 2022 dagelijks van 09.00 tot 20.00 uur geopend en is gevestigd aan de Liguster 202 in Leidschendam.

“We doen dit omdat we willen onderzoeken of we, daar waar veel mensen zijn, deze kunnen interesseren en kennis kunnen laten maken met de producten van Volvo”, vertelt 
Niels Demesmaeker, Global Online Experience bij Volvo Car Nederland. “We kiezen bewust voor andere plekken dan mensen van ons gewend zijn. Dus naast de traditionele showrooms, zijn we nu ook meer te vinden op de zogenaamde ‘high traffic locations’, daar waar veel mensen zijn en waar we op die manier nog dichter bij de klant kunnen komen.”

Scandinavische look & feel

De thema’s in de Volvo Studio in Leidschendam zijn duurzaamheid en elektrificatie. De Studio is voorzien van een Scandinavische look & feel. En er is is plaats voor de Volvo C40 Recharge en de XC40 Recharge Pure electric. Bezoekers kunnen deze twee volledig elektrische modellen van Volvo in alle vrijheid verkennen. Productspecialisten zijn aanwezig om geïnteresseerden te woord te staan.

Proefritten ook mogelijk

De productspecialisten begeleiden ook de proefritten in de Volvo XC40 Recharge Pure electric die vanaf deze locatie worden aangeboden. Hiervoor zijn twee auto’s beschikbaar met als standplaats de parkeergarage van de Westfield Mall. Vanaf het najaar is de Volvo C40 Recharge ook beschikbaar voor proefritten.

Volledig elektrisch in 2030

Elektrificatie is een belangrijke stap richting een duurzame toekomst. Volvo’s toekomst is daarom elektrisch. Het Zweedse merk streeft ernaar om in 2030 uitsluitend nog volledig elektrische auto’s te produceren en werkt toe naar een volledig klimaatneutrale bedrijfsvoering in het jaar 2040. Vanaf dat moment zijn niet alleen de automodellen uitstootvrij, maar zijn ook alle (bedrijfs-)processen voor het produceren, vervoeren en het verkopen van de auto’s duurzaam. Met de nieuwe Volvo C40 Recharge zet Volvo een belangrijke, volgende stap richting deze duurzame en elektrische toekomst.

De Volvo C40 Recharge is verkrijgbaar vanaf € 57.995 of vanaf € 799 per maand met het Care by Volvo abonnement. De productie start komend najaar in de fabriek in Gent (België), waar ook de volledig elektrische Volvo XC40 Recharge van de band rolt.

Klik hier voor meer informatie over de nieuwe Volvo C40 Recharge en de Volvo Studio.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie