Voiceworks wint verkiezing Deloitte Technology Fast50

Voiceworks wint verkiezing Deloitte Technology Fast50

Redactie Baaz

Voiceworks, de leverancier van voip voor de zakelijke markt, is de winnaar geworden van de Deloitte Technology Fast50.

Het bedrijf Voiceworks heeft de eerste plaats bemachtigd in de Deloitte Technology Fast50. Voiceworks is een leverancier van in-huis ontwikkelde voipoplossingen en realiseerde over de afgelopen vijf jaar een omzetgroei van 2768 procent. Voiceworks is pas in 2005 opgericht en deed dit jaar voor het eerst mee aan de verkiezing.

'De groei is met name te danken aan de continue inzet van het personeel en de loyaliteit van onze aangesloten partners, waarvan velen al meer dan vijf jaar met ons samenwerken', laat Koen van Geffen van Voiceworks in een reactie weten.

De tweede plek in de verkiezing ging naar de internetdrukkerij drukwerkdeal.nl (2750 procent). De cadeauwebshop yoursurprise.nl was de nummer drie (2681 procent).

Deloitte was tevreden over de nieuwe aanwas bij de verkiezing. 'We zijn blij dit jaar weer een groot aantal nieuwe bedrijven te mogen verwelkomen in de Technology Fast50', zegt Carlo Renne, partner bij Deloitte en programmaleider Fast50. Volgens Deloitte hebben de bedrijven bewezen dat ze de groei kunnen vasthouden.

De Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing, waarbij ze de snelst groeiende technologiebedrijven in het zonnetje zetten. De selectie vindt plaats op basis van de behaalde omzet van de laatste vijf jaar. Daarnaast wordt er gekeken naar innovatie en groeipotentie. In het geval van de verkiezing in 2011 is dit dus de periode van 2006-2010. Het deelnemersveld is uiteenlopend: van software tot medische apparatuur.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie