Vodafone en T-Mobile vernieuwen BlackBerry-aanbod

Redactie Baaz
De nieuwe BlackBerry Curve 8310 smartphone is in Nederland voorlopig exclusief verkrijgbaar bij Vodafone Nederland.

T-Mobile op zijn beurt lanceert een onbeperkt internetabonnement 10 per maand, voor 'zijn' Blackberry Pearl 8100.

De Blackberry Curve in de schappen bij Vodafone, onderdeel van de 8300-serie, beschikt onder andere over een volledig qwerty-toetsenbord, gps, een 2 megapixel-camera, een webbrowser, een mediaspeler, audio- en videofuncties, 64 MB intern geheugen dat met een MicroSD-kaart kan worden uitgebreid tot maximaal 4 GB, en een luidspreker voor handsfree bellen.

Alleen bij Vodafone
Het nieuwste model in de populaire reeks BlackBerry's mag in Nederland voorlopig alleen door Vodafone worden verkocht. De exclusiviteitsperiode loopt tot 1 november van dit jaar, waarna ook andere aanbieders van mobiele telefonie de Curve aan hun klanten mogen aanbieden.

De BlackBerry Curve 8310 is alleen verkrijgbaar in de kleur titanium. Het toestel is gratis in combinatie met een 2 jarig abonnement 'Ondernemers Bundel' 35,-- per maand. De Curve 8310 is ook zonder abonnement te koop en kost dan 359,--.

Nieuw abonnement T-Mobile

T-Mobile biedt vanaf 3 september 2007 een vernieuwd abonnement voor Instant E-mail en mobiel internet in combinatie met de BlackBerry Pearl 8100. Voor 10 euro per maand onbeperkt toegang tot e-mail n internet binnen Nederland. Met de e-mailfunctie kunnen 10 e-mailadressen tegelijk beheerd worden.

Zakelijk gebruikers
De BlackBerry-smartphones van het Canadese Research In Motion zijn vooral populair onder zakelijke gebruikers, vooral vanwege de push-e-mail faciliteit. Aan jou toegezonden mail ontvang je direct en volautomatisch.
Voor veel ondernemers is de BlackBerry onmisbaar om dagelijks overal toegang te hebben tot email en internet, zegt Pim van der Feltz, Directeur Marketing T-Mobile Nederland. Met ons nieuwe aanbod willen we de BlackBerryg voor een grotere groep toegankelijk maken. Voor slechts 10 euro per maand gedurende de contracttermijn kunnen ondernemers onderweg beschikken over dezelfde informatie als op kantoor.

De BlackBerry Pearl is kleiner dan de andere BlackBerry-toestellen maar heeft desondanks ook een qwerty-toetsenbord, een trackball de Pearl- voor snel en handig navigeren, een 1.3 megapixel camera, een multimediaspeler en een MicroSD-sleuf voor het uitbreiden van de opslagcapaciteit.

Info: www.vodafone.nl en www.t-mobile.nl

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie