Vijf zakelijke apps om sneller en goedkoper te ondernemen

Vijf zakelijke apps om sneller en goedkoper te ondernemen

Redactie Baaz

Elke ondernemer heeft er mee te maken: je bent te veel tijd kwijt aan randzaken die wel belangrijk zijn, maar niet direct geld opleveren. Zoek je een manier om kleine dingen sneller en gemakkelijker op te lossen? Gelukkig bestaan er apps die processen versnellen en ervoor zorgen dat jij meer tijd hebt voor wat je het liefste doet: ondernemen. Wij zetten de vijf apps om sneller en goedkoper te ondernemen voor je op een rijtje.

1 Uren bijhouden met de IFTTT-app

De IFTTT-app is een app die het aantal gewerkte uren in een Google drive spreadsheet bijhoudt en weergeeft. Erg handig als je een bepaald aantal uur voor een project hebt vrijgemaakt. Zo weet je precies hoeveel uur je aan een project hebt gewerkt. Dit bespaart veel tijd aan administratie en factureren. De IFTTT-app is gratis te downloaden in Google Play.

2. Gesprekken en interviews transcriberen met AmberScript

Amberscript; een de app die het mogelijk maakt om gesprekken te vertalen naar geschreven tekst. Dit is erg handig als je een belangrijke vergadering hebt gehad en punten op papier wil zetten. Daarnaast hoef je tijdens vergaderingen geen aantekeningen meer te maken. Dit scheelt veel tijd! Bekijk de website van AmberScript voor informatie over de kosten en abonnementen.

3. Snelle communicatie binnen je organisatie met Slack

Binnen grotere organisaties kan het lastig zijn om goed intern te communiceren. Met de Slack-app wordt dit gemakkelijk. Met Slack deel je roosters, stuur je direct messages en je maakt groepsgesprekken aan. Daarnaast vind je alles gemakkelijk terug in een overzichtelijk design. Door Slack communiceer je binnen in één applicatie en dat bespaart veel tijd. Tijd die je goed kunt gebruiken voor belangrijke zaken! Slack is te vinden in Google Play en de Appstore en kost € 12,- per maand.

4. Internetsnelheid testen en netwerken vergelijken met Opensignal

Als ondernemer wil je alle activiteiten zo soepel en snel mogelijk verlopen. Tegenwoordig vindt groot deel van je werkzaamheden online plaats. Hiervoor wil je natuurlijk het snelste en beste netwerk gebruiken. Met de App Opensignal test je jouw netwerksnelheid en ontdek je waar je het beste bereik hebt. Heb een je snel netwerk maar niet genoeg data? Vergelijk dan verschillende Sim Only abonnementen en verhoog je bundel. Opensignal is gratis te downloaden in Google Play of de appstore.

5. Wachtwoorden beveiligen en opslaan met Lastpass

Als ondernemer heb je te maken met veel wachtwoorden voor verschillende accounts, apps en profielen. Deze inloggegevens wil je natuurlijk veilig bewaren. Lastpass maakt het mogelijk om alle gegevens op te slaan in een digitale kluis. Daarnaast maakt Lastpass gebruik van één wachtwoord, zodat jij niet alle wachtwoorden hoeft te onthouden. Ideaal voor de ondernemer met veel verschillende accounts en profielen. Download Lastpass in de Google Play of de Appstore, een account kost rond de € 4,- per maand.

Ondernemen is hard werken, maar kan een stuk eenvoudiger! Deze apps helpen je op weg zodat je werkzaamheden sneller verlopen.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie