Verslag OneXS Partnerevent 2015

Verslag OneXS Partnerevent 2015

Redactie Baaz
Met een nieuw jaar voor de boeg organiseerde OneXS haar eerste partnerawards in Snowworld Zoetermeer. Uiteraard reden voor sneeuwpret, een vooruitblik op het nieuwe jaar en natuurlijk de awards!

Het afgelopen jaar is OneXS gegroeid als kool. Een goed moment om haar partners eens flink in het zonnetje te zetten met de eerste OneXS Partnerawards in Snowworld Zoetermeer. Na een ochtend sneeuwpret was het tijd om de strategie voor het komende jaar uit de doeken te doen, maar niet voor even terug te kijken wat er van het afgelopen jaar te leren valt. Zo investeerde OneXS flink in de onderdelen van haar diensten die afgelopen april het zwakst werden beoordeeld door haar klanten en plukt het hier inmiddels de vruchten van. Een nieuw ticketsysteem werd opgezet en het wordt voor resellers makkelijker om hun klanten vanuit een enkel portal te beheren.

Upgrades

Ondertussen wordt ook hard gewerkt om OneXS Compleet te voorzien van upgrades, waaronder een nieuwe site die er al snel aan moet komen. Ook in ontwikkeling voor Compleet is de nieuwe wachtrijgroep, een aparte groep met de mogelijkheid om meerdere bellers in een wachtrij te hebben. De ondersteuning voor nieuwe toestellen is praktisch rond en die zijn voor de resellers straks gemakkelijk te bestellen vanuit de portal. Daarnaast heeft OneXS nog veel meer in petto voor het komende jaar, maar na nog een ronde met vertier was het tijd om de partners te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar.

Awards

In totaal werden zeven awards uitgereikt, niet alleen voor de partners met de beste cijfers, maar ook voor partners die zich het afgelopen jaar hebben onderscheiden met unieke acties en mooie initiatieven.

De winnaar van de Challenger Award ’14 is RIES ICT Advies, een van de nieuwe partners, die het afgelopen jaar flink inzette op OneXS. De award voor Compleet Partner of the year ’14 ging naar Loohuis Communicatie & Beveiliging, die alle diensten van OneXS in haar portfolio heeft. OneXS Microsoft Lync Partner of the year ’14 is Parentix en de award voor Total Solution Selling Partner of the year ’14 ging naar Dutchtel B.V., die zich ‘een echte totaalleverancier’ mogen noemen.

De award voor de meest tevreden klanten ging naar ISSYS ICT, die unaniem werden verkozen in een klantonderzoek van OneXS. De Achievement Award ’14 werd toegekend aan Lezer ICT Solutions voor een combinatie van grenzeloos enthousiasme en goede resultaten. Als laatste werd de OneXS Excellence Award ’14 uitgereikt aan Mobile Business Communication B.V. voor hun ‘baanbrekende projecten’.

Foto: Jesse Kraal

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie