Verminder vergadertijd met ClickShare

MKB
Redactie Baaz
Één op de vijf vertraagde vergaderingen stammen voort uit technische gebreken. Dat zijn gemiddeld drie volle werkdagen, per werknemer, per jaar. Bespaar jezelf de doorrekening: geloof op goed vertrouwen dat dát bedrag, ook voor een mkb, handzaam is om op zak te houden. ClickShare helpt daarbij. Wij testten de CS-100.

Weergave ClickShare

Middels de zakformaat laptop-, tablet-, mobiel- en desktoptoevoegingen is het mogelijk om met gemak jouw schermweergave te presenteren op een alternatieve weergave; bijvoorbeeld het presentatiescherm in een presentatieruimte.   

Barco stelt dat gebruiksgemakkelijk technologie noodzakelijk is voor gestroomlijnde vergaderingen. Wij ook. Technologie die toevoegt, zonder vereiste inzet van zijn gebruiker: dat is wenselijk. Werknemers menen veelal dat het oplossen van technologische problemen niet in hun takenpakket hoort en past. Diezelfde instelling kan de nodige frustratie veroorzaken, wanneer apparatuur weigert mee te maken. Daar blinkt de ClickShare in uit. Kennis en vaardigheid zijn niet nodig; het apparaat doet wat het moet.

Geen draadjes, geen vertraging

Tijdzuinig en intuitief: een vlotte opzet valt, tijdens onze test, direct op. Geen draadjes, geen vertraging. De CS-100 was binnen een halve minuut via draadloze verbinding aangesloten op ons vertoonscherm. De bijbehorende ClickShare Button, het apparaat dat via USB-aangesloten wordt op jouw telefoon, laptop, tablet of desktop, was tevens vrijwel direct gekoppeld en gereed. Een kind kan de was doen: binnen twee minuten vertoon ook jij jouw video’s, PowerPoints en dergelijke media op een tweede scherm.   

Bedrijven als PSA Finance, financierleverancier van Peugeot, Citroen en DS, herkennen inmiddels de waarde van samenwerkingen tussen meerdere werkvloeren, op welke landsbodem werknemers zich ook bevinden. Het bedrijf opende onlangs een gloednieuw technologisch geavanceerd hoofdkantoor, dankzij een succesvol partnerschap met Barco, producent van ClickShare; dezelfde tool die wij testten, werd door PSA Finance zorgvuldig geselecteerd werd tot go-to vergaderruimtetool.

Zoals wij tevreden waren na gebruik in onze nuchtere presentatieruimte, uitte PSA Finance zich enorm positief na regelmatige hoofdkantoortoepassing van de tool. ‘Onze vergadercultuur is verandert. We steken nu de juiste koppen bijeen in de juiste omgeving, in plaats van vergaderen for the sake of it’, lieten PSA Financemedewerkers weten aan ClickShare-producent Barco.   

Conclusie

We voorzien een kopzorgvrije presentatietoekomst. Zakformaat, vlotte integratie en bovenal praktisch in functionaliteit: de ClickShare CS-100 is een aanrader. Diezelfde stempel drukken we moeiteloos op de overige twee modules (de CS-200  en -800), welke geschikt zijn voor grotere gebruikersgetalen. Tarieven, specificaties en de mogelijkheid om ClickShare vier weken uit te proberen vind je op de onderstaande website. 

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie