VERGADEREN WAAR JE MAAR WILT

VERGADEREN WAAR JE MAAR WILT

Redactie Baaz

Nu we gewend zijn regelmatig thuis te werken, hebben kantoren een andere functie gekregen. Je mailbox doorwerken, plannen schrijven en telefoontjes doen we veelal thuis, waar je in alle rust flink meters kunt maken. Kantoren zijn de plek geworden voor sociale interactie, waar je met collega’s overlegt en brainstormt. En hoewel veel bedrijven over meer werkplekken beschikken dan vergaderruimtes, kun je dankzij de teamwork essentials van Nobo van elke ruimte in een handomdraai een vergader- of brainstormlocatie maken. Zo kun je vergaderen waar je maar wilt: van gang of kantine, tot zelfs het terras of binnentuin.

coronatijd bleef sociale interactie beperkt tot online meetings, maar gelukkig kunnen we tegenwoordig weer volop live afspreken met collega’s. Het werkt immers een stuk fijner en komt de creativiteit ten goede om fysiek met elkaar te brainstormen. Het kantoor wordt dan ook steeds meer een plek die mensen bewust opzoeken als ze inspiratie zoeken en face-to-face willen samenwerken of overleggen met collega’s. 

Verrijdbare basis

Dankzij de teamwork essentials van Nobo, zoals handige kantelborden en mobiele whiteboards, kun je in elke ruimte effectief brainstormen en samenwerken, en ben je niet langer aangewezen op een vergaderkamer. Voor optimale flexibiliteit kies je de Nobo Move & Meet, een 6-in-1 samenwerkingsoplossing die je naar wens kunt samenstellen en uitbreiden. Maak zelf je keuze uit lichtgewicht draagbare memoborden, flipovers en magnetische whiteboards, waarna je deze eenvoudig op een verrijdbare basis bevestigt en neer kunt zetten waar je maar wilt. Je kunt zelfs een aantal systemen combineren en zo een dubbelzijdige, multifunctionele afscheidingswand creëren. 

Nobo move & meet mobiele flipover

De Move & Meet mobiele flipover is de ideale mobiele oplossing voor samenwerken doordat deze gemakkelijk aangepast kan worden aan ieders wensen. De flipover heeft een verwijderbaar dubbelzijdig, magnetisch whiteboard met modern afgeronde hoeken en kan zowel op een tafel als gemonteerd op de standaard worden gebruikt. Staand of zittend met de eenvoudige hoogteverstelling, vergrendelbare wielen en uitschuifbare armen die een groter displayoppervlak creëren, maken dit het perfecte hulpmiddel voor elke gezamenlijke kantoorruimte, om teams te helpen ideeën te creëren en te delen. Inclusief whiteboard marker en geïntegreerde, verwijderbare pennengoot. Whiteboard formaat 674x1039mm.

Adviesprijs 

Nobo mobiele flipover vanaf €245,-

Voor meer informatie: www.noboeurope.com

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie