Verdere groei voor Kamera Express met een tweede Duitse superstore.

Verdere groei voor Kamera Express met een tweede Duitse superstore.

Redactie Baaz
Foto- en videospecialist Kamera Express neemt de Duitse fotospecialist GM-Foto over. Met de nieuwe superstore in Frankfurt am Main, Hessen, krijgt Kamera Express een tweede superstore in Duitsland. Daarnaast voegt Kamera Express een 3e webshop in Duitsland toe aan het portfolio. Kamera Express is online actief in Duitsland met webshops onder de labels Kamera Express, Photospecialist en nu ook GM-Foto.

Kamera Express telt op dit moment 13 superstores in Nederland, vijf in België, één superstore in Luxemburg en nu twee superstores in Duitsland. Online is het bedrijf actief in 10 verschillende Europese landen. Daarnaast biedt Kamera Express een online academy, (online) events en masterclasses voor zowel de professionele foto- en videograaf als de enthousiaste hobbyist.

“Groei is sterk verbonden aan Kamera Express. Als marktleider in het camera-segment in Nederland, België en Luxemburg, is verdere groei in Duitsland een logische stap. We hebben de ambitie om binnen afzienbare tijd tot de top 3 in Duitsland te behoren. In 2020 groeiden we in Duitsland al met meer dan 30% en voor dit jaar verwachten we ook dubbele cijfers” aldus Ben Cornelisse, CEO van Kamera Express.

“Het voortzetten van ons welbekende bedrijf als onderdeel van de sterke Kamera Express Group is ons antwoord op het pensioen van Walter Adler en Harald Remsperger, die het bedrijf met succes hebben geleid sinds 1991, en de veranderende zakelijke behoeften. Om de continuïteit te waarborgen en te stroomlijnen met de verbeteringen die door Kamera Express worden aangebracht, zullen de voormalige eigenaren Markus Backes en Stefan Schmitt-Stuhr de verantwoordelijkheid als winkelmanagers overnemen en samen met het huidige team het bedrijf runnen. Onze klanten krijgen dus best of both worlds: de bekende GMF-kwaliteit met de innovaties van Kamera Express” aldus de vertrekkende eigenaren, de heer Adler en Remsperger, die hun beste wensen uitspreken voor het toekomstige succes van het bedrijf.

Kamera Express

Kamera Express is al meer dan 25 jaar dé foto- en videospecialist in Nederland en België. Kamera Express inspireert haar klanten met geweldige foto- en videoproducten, bijzondere accessoires en gadgets. Maar ook met interessante workshops en (online) cursussen via de Kamera Express Academy, inspirerende evenementen en creatieve content. Het bedrijf heeft maar één missie: de foto- en video enthousiasteling op alle punten het beste bieden. De beste service, het grootste assortiment en de scherpste prijzen. Het succes is gebaseerd op een sterke omni-channel aanpak waarbij de fysieke winkels en de webshop naadloos op elkaar aansluiten. Naast de fysieke winkels en webshops in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg, heeft Kamera Express ook webshops in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Oostenrijk, Spanje en Italië onder het label Photospecialist. Daarnaast biedt Kamera Express ook een aantal extra services aan zoals leasing, verhuur van foto- en videoapparatuur (Budgetcam) en fotoprints, fotoboeken en wanddecoratie (Profotonet).

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie