Value@Stake versterkt senior team met twee nieuwe associates

Value@Stake versterkt senior team met twee nieuwe associates

Redactie Baaz

Strategisch communicatieadviesbureau Value@Stake heeft het senior team uitgebreid met twee nieuwe associate directors: Véronique Schyns en Karien Ris.

Véronique Schyns heeft meer dan twintig jaar ervaring in financiële en strategische communicatie. Zij heeft als speciale aandachtsgebieden: Investor Relations, M&A-transactiecommunicatie en strategiecommunicatie. Eerder werkte ze aan bureauzijde onder andere als Director Financial Communications bij Hill & Knowlton Nederland. Aan klantzijde was zij laatstelijk Head of IR bij het aan de Londense beurs genoteerde ASA International Group. Daarvoor werkte ze in diverse senior, internationale corporate en financiële communicatierollen bij grote Nederlandse bedrijven als The Heineken Group, ABN AMRO, Rabobank en Robeco Groep.

Karien Ris heeft eveneens meer dan twintig jaar ervaring, maar dan als onafhankelijke trusted advisor van directies en raden van commissarissen en als interim-(crisis)communicatiemanager bij bedrijven ‘in zwaar weer’ Bij Value@Stake zal zij zich vooral richten op stakeholder management, verander- en crisiscommunicatie bij herstructureringen, turnarounds, fusies, overnames, insolventie en doorstart na faillissement. In de loop van volgend jaar verwacht Karien te promoveren (PhD) op haar onderzoek naar 'stakeholder management in de context van een turnaround'.

Managing partner Edwin van Wijk: “In de afgelopen jaren hebben we van dichtbij ervaren hoe strategische en tactische communicatie met alle stakeholders, zowel rechtstreeks als via de media, de slagingskans van belangrijke corporate events en transacties als fusies, overnames, (des)investeringen en herstructureringen maar ook beursnoteringen of -exits kan maken of breken. Ik ben erg blij met de komst van Véronique en Karien, twee superspecialisten op deze gebieden, omdat we samen met hen onze huidige en toekomstige opdrachtgevers hierbij voortaan nog beter kunnen adviseren en begeleiden.''

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie