Two cities one thrill: kom naar Playgrounds In Motion

Two cities one thrill: kom naar Playgrounds In Motion

Redactie Baaz

Bij Playgrounds zijn we altijd in beweging. Zeker als het gaat om het het najagen van de nieuwste creatieve trends op het gebied digitale kunst, animatie, film & games. Met als doel om de creatieve industrie, haar talenten en professionals met elkaar te verbinden. Met als doel? Om creativiteit in alle verschijningsvormen IN MOTION te brengen.

In Motion is een internationale karavaan die bezoekers trakteert op post-digital storytelling, genre-overschrijdende mediaprojecten, gepresenteerd door de meest innovatieve ontwerpers en kunstenaars van nu. Een reizend festival, waarbij op elke nieuwe locatie verschillende thema's centraal staan.

 

 

PLAYGROUNDS IN MOTION: ROTTERDAM

19+20 SEPT | MOTION DESIGN & ANIMATION: MOVING CREATIVITY IN ALL SHAPES AND FORMS

Met In Motion slaan we het Playgrounds-kamp op in de gigantische Maassilo in Rotterdam op 19 en 20 september 2024. Vol met relevante, vernieuwende beeldcultuur in dé stad die zichzelf voortdurend opnieuw uitvindt! Het voelde niet meer dan logisch om daar in 2023 ons allereerste In Motion-festival op Nederlandse bodem te laten plaatsvinden. Dit jaar brengen we BAFTA winnende production designers, zinnenprikkelende music video art directors en de meest relevante kunstenaars op het het In Motion podium. 

PLAYGROUNDS IN MOTION: LONDON 

10+11 OKT | FEST ON MOTION DESIGN & ANIMATION

Een programma voor én met vooruitdenkers, grensverleggers en mediawizzards. Nieuwe trends, innovatieve kunstwerken en zintuiglijke tech. Talks, Paneldiscussies, een Book Shop, Industry Garden en Afterparty die bij iedereen het kunstenaarschap stimuleren. Deze keer vestigen we ons in het hart van Londen, midden in het Barbican Centre.

 

SAVE THE DATE: PLAYGROUNDS EVENTS


ILLUSTRADA: MEET THE ARTISTS 19 Jun
ILLUSTRADA 15 - 23 Jun
NEXT TALK: HOW TO GET YOUR FILM SHOWN 27 Jun
IN MOTION ROTTERDAM 2024 19 - 20 Sep
IN MOTION LONDON 2024 10 - 11 Oct
THE ART DEPARTMENT EINDHOVEN 2025 20 - 21 Mar

 

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie