Twee mustreads over succes en auto's

Twee mustreads over succes en auto's

Redactie Baaz

'Wat je rijdt ben je zelf' en 'Succes door eigen creatie', twee titels die jouw blik waard zijn. Heb je een paar uur vrij de komende tijd? Leer dan met deze boeken iets over jezelf, je heimelijke voorkeuren en je ondernemerschap.

Wat je rijdt ben je zelf - Erwin Wijman

Dacht je dat je zelf je auto uitkoos? Dan heb je het mis. Het zijn de verkopers en de reclames die je warm maken voor jouw trouwe vierwieler en het is het imago en feedback uit je sociale en zakelijke kring die jou doet kiezen voor een bepaald merk en model.

Saillant detail: zelf denk je dat jouw autokeuze uitsluitend te maken heeft met je persoonlijke smaak. Wil je weten waarom Beatrix er zo'n bescheiden autosmaak op na houdt, met welke auto je de meeste indruk maakt op het andere geslacht of waarom vrouwen onverbiddelijk voor een Twingo kiezen? Dan zorgt dit boek oor heel wat leesplezier.

En wees niet bang voor saaie feitjes en verbruiksgegevens, Erwin Wijman schrijft net zo vlot als een hippe Mini Cooper.    

Succes door eigen creatie - David de Kock en Meike Grol

Alleen al om het uiterlijk wil je dit boek op je tafel hebben liggen. De vormgevers hebben hun creativiteit duidelijk de vrije loop gelaten bij de opmaak van dit werk. Met succes: het ademt de vlotte frisheid waarmee de auteurs willen dat je aan de slag gaat.

Dit is namelijk een boek om jouw leven succesvoller te maken. Bij het werk krijg je een kaart van A4-formaat dat geldt als jouw persoonlijke succesplan. Tijdens het lezen zal je gevraagd worden om over jezelf, je visie en je omgeving na te denken en enkele acties te ondernemen. Je bevindingen vul je in op de kaart. Met een lijstje focuspunten en een scorebord op je koelkast weet je zo precies waar je aan moet werken en is de basis voor je persoonlijke succes verzekerd.

Kortom: een zeer praktisch boek waarin je niet op belerende, maar enthousiasmerende toon wordt gemaakt tot succesvol ondernemer, werknemer, vriend of familielid.    

 

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie