Trefecta e-bike wereldpremière op Masters of LXRY

Trefecta e-bike wereldpremière op Masters of LXRY

Redactie Baaz
De Nederlandse e-bike Trefecta beleeft deze week zijn wereldpremière op de Masters of LXRY in Amsterdam. Trefecta is een cross-over tussen een motor en een fiets en ontworpen voor gebruik on-en offroad. De verkoop start begin 2015.

Trefecta kenmerkt zich door het gebruik van exclusieve materialen en hypermoderne techniek. De accu van de strak gelijnde e-bike is de beste in zijn klasse en zorgt voor een actieradius van honderd kilometer, zonder te trappen. En hij haalt een topsnelheid van 45 km/u tot maar liefst 70 km/u. Daarnaast is de hybride tweewieler voorzien van een volledig geïntegreerd, hightech communicatiesysteem en heeft hij wielen van carbon die niet alleen licht, maar ook extreem sterk zijn. De specificaties benadrukken de brede inzetbaarheid van misschien wel de meest exclusieve e-bike ter wereld. Er zijn twee uitvoeringen: de DRT voor gebruik in het terrein en de URB voor op verharde wegen.

Expertise

Het concept van Trefecta is bedacht door Haiko G. Visser, eigenaar van Trefecta Mobility GmbH en verder ontwikkeld door specialisten uit Nederland, Duitsland en Zwitserland. De visie van Trefecta Mobility ‘Freedom of movement and freedom of mind’ is tijdens ontwerp en ontwikkeling gecombineerd met de kernwaarden power, design en functie, met de indrukwekkende e-bike als resultaat. De Trefecta e-bike zoals op de Masters of LXRY zal worden getoond, is de eerste van een reeks vernieuwende voertuigen.

Louwman Exclusive

Vanaf begin 2015 start de levering van de Trefecta in de Benelux via Louwman Exclusive in Utrecht, voor een prijs vanaf 22.500 euro (excl. belastingen). De Trefecta is te bewonderen tijdens de ‘miljonairfair’ Masters of LXRY, van 11 tot en met 15 december aanstaande in de RAI Amsterdam, op stand 99.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie