Tor Holding en ELIE SAAB kondigen partnerschap aan voor dubbele vastgoeddebuut in Turkije.

Tor Holding en ELIE SAAB kondigen partnerschap aan voor dubbele vastgoeddebuut in Turkije.

Redactie Baaz

ELIE SAAB, een van 's werelds grootste namen in Haute Couture en gewaardeerd luxe lifestyle merk en TOR HOLDING, een Turkse vastgoedontwikkelaar die bekend staat om haar innovatieve projecten en wereldwijde samenwerkingen, kondigen hun samenwerking aan voor de lancering van twee vastgoedprojecten in Turkije.

De samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in de Turkse vastgoedsector, aangezien het lokale luxesegment een dynamische evolutie doormaakt met de aanwezigheid van meer gezamenlijke partnerschappen die internationale expertise combineren met innovatieve regionale benaderingen. Het partnerschap heeft als doel het luxueuze wonen in Turkije opnieuw te definiëren door de expertise van Tor Holding op het gebied van vastgoedontwikkeling te combineren met het iconische designerfgoed van ELIE SAAB.

De twee residenties van het merk ELIE SAAB bieden verschillende locaties, een langs de iconische Bosporus in Istanbul en de andere buiten de stadsgrenzen. De Bosporusresidentie biedt een prachtig uitzicht en gemakkelijke toegang tot de bruisende energie van de stad, terwijl de tweede residentie rust biedt te midden van een weelderige omgeving, weg van de stedelijke drukte. Beide locaties beloven bewoners een unieke woonervaring die wordt gekenmerkt door luxe en verfijning.

Elie Saab Jr., CEO van ELIE SAAB: "We zijn verheugd om samen te werken met Tor Holding om ELIE SAAB-woningen te introduceren in Turkije, wat een belangrijke mijlpaal is in ons strategisch ontwikkelingsplan. In de afgelopen vier jaar zijn we begonnen aan een ambitieuze reis om ons merk uit te breiden naar luxe onroerend goed, met de ondertekening van vele succesvolle projecten wereldwijd, verspreid over landen als het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Arabische Emiraten, Spanje, Brazilië en nog veel meer. Deze samenwerking illustreert onze toewijding aan het leveren van uitzonderlijke luxe woonervaringen en sluit naadloos aan bij onze missie om luxe en verfijning in alle dimensies te belichamen."

Mustafa Torun, voorzitter van Tor Holding: "Onze strategische samenwerking met ELIE SAAB brengt een belangrijke innovatie in de luxe residentiële sector in Turkije en versterkt onze wereldwijde merkstrategie. We zitten in een continue groeimomentum dankzij onze kantoren over de hele wereld en ons uitgebreide samenwerkingsnetwerk. Dit project weerspiegelt niet alleen de toenemende aantrekkingskracht van Turkije voor buitenlandse investeerders, maar is ook een stap die het prestige van het land in de internationale arena vergroot. Samenwerken met een wereldwijd erkend merk als ELIE SAAB versterkt onze innovatie in de sector en onze visie om exclusieve woonruimtes te ontwikkelen, terwijl het de positie van Turkije op de wereldwijde zaken- en investeringskaart versterkt."

De ELIE SAAB Residences in Turkije debuteren in mei 2024 en vormen een belangrijke mijlpaal in verfijnd wonen. Met hun uitzonderlijke ontwerp en ongeëvenaarde verfijning zullen deze woningen de normen voor luxe wonen in Turkije verhogen.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie