Topondernemer schuift aan bij Stichting Jong Ondernemen
Topondernemer schuift aan bij Stichting Jong Ondernemen

Topondernemer schuift aan bij Stichting Jong Ondernemen

Redactie Baaz
John Fentener van Vlissingen, oprichter en president-commissaris van BCD Group, vergezelt per direct Joop van den Ende, Frits Goldschmeding en Jan Aalberts in het Comité van Aanbeveling van Stichting Jong Ondernemen.

Stichting Jong Ondernemen bereikt ieder jaar 33.000 jongeren, maar de ambitie is om op korte termijn alle jongeren in Nederland via hun programma’s kennis te laten maken met ondernemerschap. Daar is natuurlijk wel sponsoring voor nodig en het Comité van Aanbeveling dient als klankbord om deze ambities waar te maken. ‘Het is fantastisch dat de top van Nederland op het gebied van ondernemen ons hierin steunt. Tezamen met onze Raad van Advies, met daarin onder andere Gerrit Zalm, Pieter Waasdorp en Thom de Graaf en ons Bestuur met daarin onder andere de Zakenvrouwen van het jaar, Heleen Dura van Oord en Jacqueline Zuidweg, hebben we een ondernemende achterban en kennis in huis waarmee onze programma’s in de hele leerlijn van super hoog niveau is’, aldus Joyce Rommelaar, Eindchef van Jong Ondernemen.

Succesvol initiatief

John onderschrijft de noodzaak van ondernemend leren en draagt de stichting dan ook een warm hart toe. ‘De toekomst van ondernemend Nederland begint in het onderwijs. Daar is de ruimte om in een veilige omgeving ondernemende vaardigheden te leren, het liefst via praktijkgerichte simulaties. Stichting Jong Ondernemen laat al 25 jaar zien dat middels hun praktijkgerichte programma’s jongeren ondernemender worden. Daar wil ik mij graag aan verbinden en samen proberen nog meer ondernemers en bedrijven te verbinden aan dit succesvolle initiatief.’

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie