Top spreker van Salesforce, Tiffani Bova, over succesvol groeien - B2B Marketing Forum 2019

Jordi Smit
Op 19 maart aanstaande vindt de 10e editie van het B2B Marketing Forum plaats. Naast een flinke dosis inspiratie door internationale top keynote sprekers komen marketing, communicatie en sales professionals samen om kennis te delen. De hot topics? AI, Customer Experience, Data & Analytics, Account-based marketing en meer.

Tiffani Bova, Salesforce top keynote spreker

Het Forum wordt geopend door Tiffani, growth & innovation evangelist bij Salesforce, en auteur van het best selling boek Growth IQ. Met haar innovatieve benadering richt zij zich op het mentale spel van groeiend ondernemen, en ze vertelt over tien groeipaden voor business succes.

Leren, netwerken en inspiratie

Overigens is het niet alleen luisteren geblazen voor de bezoekers, want je gaat eveneens hands-on aan de slag tijdens praktijk cases en masterclasses. De dag staat in het teken van leren, netwerken en inspiratie. En ga aan het eind van de dag, na de netwerkborrel, geïnspireerd naar huis. Bekijk het programma.

Ontwikkeling B2B marketing

Ingrid Archer, Directeur en mede-oprichter van spotONvision en van het B2B Marketing Forum: ’De 10e editie van het Forum staat in het teken van Game Changers. In de afgelopen 9 edities van het Forum raakten de sprekers belangrijke thema’s die keer op keer marketing in een ander daglicht zetten. Het spel rondom de klant blijft immers veranderen. Kortom, het is tijd om onze learnings uit te buiten, met onze blik gericht op de toekomst’. 

Baaz special: Met korting naar het B2B Marketing Forum op 19 maart

Ontmoet honderden beslissers voor B2B-marketing op één dag. Wie ga je ontmoeten? Denk aan Marketing Managers, Business Development Managers, Creative Directors, Product- en Digital Marketing Managers en Sales Managers. Als Baaz.nl lid/relatie kun je nu met €100,- korting naar B2B Marketing Forum. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’.

Het Forum vindt plaats op het volgende adres:

InnStyle
Herenweg 55
3602 AN
Maarssen

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi