Toffe samenwerking tussen Post Malone en Special Wines
Maison No. 9

Toffe samenwerking tussen Post Malone en Special Wines

Redactie Baaz

Wijn vernoemd naar Post Malone zijn favoriete tarotkaart 

De rosé is vernoemd naar Malone’s lievelings tarotkaart, Nine of Swords, die staat voor het overwinnen van problemen. De hele week zijn er bij Special Wines concertkaarten te winnen en staat de Maison No. 9 koud om te proeven. Of Malone zelf ook langskomt blijft tot het laatst toe spannend.

Rosé uit de Provence op de Marathonweg

De fles, die is gebotteld in de Provence, heeft een opvallende signatuur en kan je net als de zanger zelf, moeilijk over het hoofd zien. De lange hals met glazen stolp in de vorm van een kasteeltoren, verwijst naar het Middeleeuwse kasteel bij de Zuid-Franse wijngaard. De rosé bestaat uit een mix van grenache (45%), cinsault (25%), syrah (15%) en merlot (15%) druiven. Volgens wijnondernemer Frederik Boer gaat het om een klassieke crispy Provence rosé, die heerlijk wegdrinkt. ‘De wijn is in Amerika mateloos populair en verovert nu ook Europa en Nederland.
Post Malone
’Boer: ‘Malone is naast zanger een echte connaisseur. Hij is een Bourgondiër en liefhebber van de Franse keuken. Ikzelf hou meer van zijn wijn dan van zijn muziek'

Een fles Maison No. 9 van 0,75 l kost tijdens de Post Malone week 20 euro per stuk. Daarnaast draait Special Wines Post Malone muziek en zijn er concertkaarten te winnen. Iedereen kan langskomen! Tijdens de Post Malone week, die loopt van 16 t/m 19 mei, is de rosé van de zanger de hele week te proeven van 12.00-18.00 uur.

Kijk voor meer info op Special Wines. Of kom langs in de winkel aan de Marathonweg 15, Amsterdam. De actie loopt t/m 19 mei 2023.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie