Tips voor een stressvrije rondreis door Nieuw-Zeeland met kids

Tips voor een stressvrije rondreis door Nieuw-Zeeland met kids

Redactie Baaz

Het verkennen van Nieuw-Zeeland staat bij veel mensen op de bucketlist. Het is gewoon een van die landen die altijd zo mooi op beeld gezet wordt wanneer ze gezien worden op televisie of in magazines. De schoonheid, van niet alleen de natuur, maar ook de cultuur, is een van de dingen die mensen aantrekt. Toch wordt zo’n reis snel al gezien als onmogelijk, zeker als er ook kinderen in de mix zitten. Reisexperts kunnen je helpen om ervoor te zorgen dat er zo stressvrij mogelijk op pad gegaan kan worden. Zij realiseren een volledig op maat gemaakte reis, waarbij de juiste planning en een paar handige tips je al snel op weg kunnen helpen.

De juiste luchtvaartmaatschappij kan het verschil maken

Een van de belangrijkste aspecten van een reis naar zo’n ver land is de vlucht. Vliegen naar Nieuw-Zeeland is een behoorlijk lange reis, vooral als er vanuit Europa gereisd wordt. Het is van belang dat de juiste voorbereidingen worden getroffen om ervoor te zorgen dat de vlucht voor het gehele reisgezelschap zo comfortabel mogelijk is. Denk hierbij bijvoorbeeld goed aan de juiste luchtmaatschappij. Er zijn een groot aantal luchtvaartmaatschappijen die entertainment opties bieden voor kinderen, maar ook die een aanbod hebben van maaltijden die goed bevallen bij kinderen. 

Zorg voor genoeg ruimte en kindvriendelijke activiteiten

Een stressvolle reis met kinderen kan geheel afhankelijk zijn van de accommodaties die gekozen worden. Het verblijven in een hotel is voor kinderen namelijk niet zo aantrekkelijk, maar een vakantiehuis of lodge misschien weer wel. Er is bij deze accommodaties vaak meer ruimte te vinden, zoals een ruimere keuken maar ook speelruimtes voor kinderen. Zorg er ook voor dat er genoeg kindvriendelijke activiteiten gepland zijn. Natuurliefhebbers kijken hun ogen uit op het eiland, maar kinderen zullen zich niet graag bezighouden met lange wandelingen. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan de dierentuin of een avontuurlijke bezigheid zoals kajakken of fietsen.

Laat het plannen over aan ervaren reisexperts

Het plannen van een rondreis in Nieuw-Zeeland met kinderen kan zeker een uitdaging zijn. Maar een reisbureau als TravelEssence is expert in het opzetten van de ultieme gepersonaliseerde reis. Zij houden rekening met iedereen in het reisgezelschap, de behoeften en wensen van iedereen worden meegenomen in het opstellen van het reisplan. Zo is de reis afgesteld op zowel ouders als kinderen en is er voor iedereen iets te doen. Er zal rekening gehouden worden met de vluchten, maar ook met de accommodaties die geboekt worden en de activiteiten die geregeld worden.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie