TIE Kinetix verzorgt elektronische facturatie voor Rabobank

TIE Kinetix verzorgt elektronische facturatie voor Rabobank

Redactie Baaz

TIE Kinetix (Euronext: TIE) maakte vandaag bekend dat zij een vijfjarig contract heeft afgesloten met Rabobank om 100% digitalisatie van de supply chain te realiseren met het FLOW Partner Automation platform. Het initiële contract wordt gewaardeerd op meer dan € 500.000 en bevat onder meer de gefaseerde aansluiting (onboarding) van alle ruim 23.000 leveranciers voor e-facturatie. 

De overeenkomst volgt op een succesvolle “Proof of Concept” (POC) fase, waarbij verschillende manieren van elektronische factuurontvangst via FLOW werden getest met geselecteerde leveranciers van de coöperatieve bank. In de POC zijn onder andere de volgende zaken succesvol opgezet: het succesvol geautomatiseerd uitwisselen van facturen via het PEPPOL-netwerk, handmatige invoer via het online portaal en geautomatiseerde verwerking van PDF-documenten.

Om de resultaten te maximaliseren, zal TIE Kinetix Rabobank ondersteunen bij het bereiken van hun digitaliseringsdoelstellingen met onboarding dienstverlening (het aansluiten van handelspartners). Dit zorgt voor een handsfree benadering van onboarding en zal ervoor zorgen dat alle leveranciers in zo kort mogelijke tijd overstappen naar elektronische facturatie.

Dit contract is wederom een belangrijke prestatie voor TIE Kinetix en versterkt de positie van het bedrijf als leider op het gebied van elektronisch factureren voor zowel organisaties in de publieke als private sector. TIE Kinetix verwacht dat het Rabobank zal helpen de gestelde doelen te bereiken gedurende de eerste periode van vijf jaar, waarna het contract onbeperkt kan worden verlengd voor perioden van 12 maanden.

 

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie