Thuisbezorgd.nl overweegt beursgang

Thuisbezorgd.nl overweegt beursgang

Redactie Baaz
Na eerdere succesvolle beursgangen van Nederlandse bedrijven als Bols, liet vanmiddag Thuisbezorgd.nl-oprichter Jitse Groen weten dat hij zijn bedrijf op termijn best naar de beurs zou willen brengen.

Investeerders

Thuisbezorgd.nl wist het afgelopen jaar 73 miljoen euro op te halen bij investeerders, zodat het bedrijf een grote overname in Duitsland kon realiseren. Om deze investeerders weer terug te kunnen betalen is een beursgang een reële optie, naast het aantrekken van nieuwe investeerders. In een interview met RTL Z laat oprichter Jitse Groen weten een beursgang wel te zien zitten. ‘Ik weet dat het een heleboel gedoe voor ons zou opleveren, maar het is ook weleens leuk.’ Een exacte termijn waarop deze beursgang moet plaatsvinden wil hij nog niet noemen.

Serieuze optie

Volgens Groen is een beursgang op dit ogenblik niet noodzakelijk, maar op de langere termijn overweegt hij het als serieuze optie. ‘Ik denk dat het aardig zou zijn in Nederland. We hebben weinig bedrijven gehad die naar de beurs zijn gegaan, laat staan techbedrijven. Dus als iemand het moet doen en wij zijn het, dan moet dat maar.’

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie