Teun (22) en Melvin (25) willen Europa gezond laten koken en lanceren revolutionaire pannenlijn.
Teun en Melvin komen met pannen met een niet-giftige antiaanbaklaag

Teun (22) en Melvin (25) willen Europa gezond laten koken en lanceren revolutionaire pannenlijn.

Redactie Baaz

Iedere collectie is zorgvuldig doordacht en vormgegeven om een moderne uitstraling te bieden die in elke keuken past. Of het nu gaat om een strakke, minimalistische stijl of een gedurfde, eigentijdse look, deze pannen zijn ontworpen om een statement te maken. Dankzij het comfort, de uitstraling en de duurzaamheid van deze pannen worden de dagelijks kookmomenten een feest!

Gezond koken in ongezonde pannen


"Het was een uitdaging om de perfecte combinatie te vinden van alle aspecten die voor ons belangrijk waren: een betaalbare pan zonder giftige antiaanbaklaag, die er bovendien ook nog tof uitziet." zegt Teun ten Dam, de enthousiaste oprichter van Cook and Pan. 

“Dankzij het comfort van de lichtgewicht pan met ergonomisch en zacht aanvoelend handvat, de hoge prestaties van een drie dubbele laag keramische anti-aanbakcoating, een verdikte bodem tegen kromtrekken en een modern design zijn we ervan overtuigd dat we pannen hebben gemaakt die je met trots op tafel zet.”

Deze zelfontworpen pannen bieden een veiliger en gezonder alternatief voor de traditionele teflon-gecoate pannen die vaak schadelijke chemicaliën bevatten en in ruim 70% van de Nederlandse huishoudens nog terug te vinden zijn. 

De pannen zijn gemaakt van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen en zijn voorzien van laag coating die geen giftige stoffen bevat. Dit maakt ze niet alleen veiliger voor de gezondheid, maar ook beter voor het milieu, wat aansluit bij de gezondere levensstijl die veel mensen nastreven.


Diverse kleuren 


De standaard zwarte pan staken ze in een nieuw jasje, met prachtige rondingen en een stevig rvs-handvat heeft de pan een moderne en luxe uitstraling. Maar ook aan andere kleuren is gedacht; crème en gewaagd groen maken deel uit van de unieke pancollectie.

De nieuwe pannen van Cook and Pan zijn los verkrijgbaar en ook als sets via www.cookandpan.com en bij geselecteerde winkels. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Teun ten Dam via teun@cookandpan.nl.

 
Over Cook and Pan


Teun en Melvin werkten al eerder samen voor een andere werkgever, tijdens de pauzes ontstonden er wat ideeën voor een eigen bedrijf. Teun maakte als eerst de gedurfde stap, verliet het bedrijf en startte Cook and Pan. Hij vond dat het tijd werd om mensen bewust te maken van de ongezonde antiaanbaklagen in pannen en een gezonde variant pan op de markt te brengen. 

Niet lang daarna sloot Melvin bij hem aan. Hij ondersteunt Teun bij het inkopen, tekstschrijven en is de kookliefhebber van de twee. Na ruim een jaar pionieren brengen ze de betaalbare pannenlijn op de markt onder het merk By C&P. 

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie