Tech5: op zoek naar snelst groeiende techbedrijf in Europa

Tech5: op zoek naar snelst groeiende techbedrijf in Europa

Redactie Baaz
Groeit jouw techbedrijf sneller dan je ooit had durven dromen? Dan zijn TNW en Adyen misschien wel op zoek naar jou. De zoektocht naar het snelst groeiende techbedrijf van Europa, de Tech5 is weer van start gegaan. Schrijf je snel in.

TNW en Adyen zijn fan van start-ups en willen goedlopende nieuwe bedrijven graag een helpende hand toesteken. Daarom zijn de twee bedrijven voor de vierde keer een samenwerking aangegaan om op zoek te gaan naar het snelst groeiende techbedrijf van Europa. Bedrijven van zes landen kunnen tegen elkaar de strijd aangaan en de winnaars van elk land, die bekendgemaakt worden tijdens een speciaal evenement in elk land, worden uitgenodigd voor het grote TNW Europe evenement in mei dit jaar, waar de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt wordt.

Lees ook: Nieuwe ontwikkelingen in de strijd tegen wildlife smokkelwaar

Meedoen met de Tech5

Ben je van mening dat jij met jouw bedrijf kans maakt op de titel 'Snelst groeiende bedrijf van Europa', dan kan je jouw bedrijf via deze link opgeven. Let erop dat je bedrijf niet eerder dan in 2011  opgericht mag zijn, het hoofdbureau in Frankrijk, Nederland, Duitsland, Spanje, Zweden of het Verenigd Koninkrijk gevestigd moet zijn en dat het bedrijf zijn eigen product of service moet maken en marketen.

Kijk voor meer informatie op de website van Tech5.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie