Tech voor ondernemers: dit presenteerde ASUS tijdens CES

Tech voor ondernemers: dit presenteerde ASUS tijdens CES

Redactie Baaz
CES is volgens sommigen de start van een nieuw tech-jaar. Makkelijk gezegd wanneer het in de eerste weken van het nieuwe jaar plaatsvindt natuurlijk. Dat gezegd hebbende wordt er wel veel onthuld. Zo ook door ASUS, die er nieuwe notebooks en AiO’s uit de doeken deed waar je als ondernemer prima mee uit de voeten kunt.

ASUS gaf bezoekers van de ASUS Showcase Room op CES 2018 een exclusieve preview van vier gloednieuwe producten — de ZenBook 13 (UX331UAL), Vivo AiO V272, Vivo AiO en ASUS Laptop X507, allen Windows 10-devices voornamelijk gericht op consumenten.

ZenBook 13 (UX331UAL)

De ZenBook 13 is een ultralichte, ultradunne en ultrakrachtige Windows 10-laptop. Hij is gebouwd om gebruikers mobiliteit te bieden, met een vederlicht, geheel metalen chassis van slechts 985 gram en een batterijduur van ruim 15 uur. Ondanks zijn compacte en draagbare design, maakt de ZenBook 13 geen compromissen op het gebied van performance met een achtste generatie Intel Core i7-processor, 16GB aan RAM en een 1TB PCIe SSD. Bovendien kun je door het Harman Kardon-audiosysteem genieten van krachtig en vol geluid.

Windows 10 is voorgeïnstalleerd en biedt een veilige en vertrouwde computerervaring, inclusief nieuwe features als Windows Hello, Modern Standby, en Microsofts digitale assistent Cortana voor efficiënter en productiever gebruik. De elegante en verfijnde ZenBook 13 is de perfecte keuze voor de veeleisende gebruiker, aldus ASUS.

ASUS Laptop X507

De ASUS Laptop X507 is uiterst draagbaar en levert ijzersterke prestaties in dagelijks gebruik. Hij weegt 1,68 kg en bevat een zevende generatie Intel Core i7-processor, NVIDIA GeForce MX110 graphics en een flexibel en gemakkelijk dual-storage design.

Met zijn NanoEdge Full HD-display met dunne randen en voorgeïnstalleerde Windows 10 met Cortana, is de ASUS Laptop X507 volgens ASUS de ideale laptop voor dagelijks gebruik.

Vivo AiO V272

De Vivo AiO V272 heeft een achtste generatie Intel Core i7-processor en NVIDIA GeForce MX150 graphics voor compromisloze prestaties. Het 27-inch multitouch-display heeft een 100% sRGB-kleurengamma en 178˚ breedbeeldtechnologie voor prachtige visuals. De visuals gecombineerd met het ASUS SonicMaster-audiosysteem met bass-reflex speakers zorgen voor een meeslepende entertainmentervaring.

De ASUS ZenAnywhere-app biedt gebruikers gemakkelijk toegang op afstand, en verandert de Vivo AiO V272 in een persoonlijk cloudopslagcentrum. Windows 10 is voorgeïnstalleerd en biedt een veilige en vertrouwde computerervaring, inclusief Cortana’s stemherkenning voor efficiënter en productiever gebruik.

Vivo AiO V222

Vivo AiO V222 heeft een randloos 22-inch Full HD-display met een 87% screen-to-body ratio voor visuals van rand tot rand. Hij is ook uitgerust met een geavanceerd ASUS SonicMaster bass-reflex speakersysteem en de exclusieve ASUS Splendid en Tru2Life Video-technologieën. Hierdoor laat de Vivo AiO V222 prachtige beelden zien met kristalhelder geluid voor een ultieme entertainmentervaring.

De ASUS ZenAnywhere-app geeft je gemakkelijk toegang op afstand en verandert de Vivo AiO V222 in een persoonlijk cloudopslagcentrum. Windows 10 is voorgeïnstalleerd en biedt een veilige en vertrouwde computerervaring, inclusief Cortana’s stemherkenning voor efficiënter en productiever gebruik.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie