Teads Nederland blijft groeien en breidt team uit met drie specialisten

Teads Nederland blijft groeien en breidt team uit met drie specialisten

Redactie Baaz

Per 1 maart maken maar liefst drie mensen de overstap naar Teads, het bedrijf dat internationaal bekendstaat als de grondlegger van outstream advertising. Freddi Elias (29) wordt verantwoordelijk voor de marketing en PR in Nederland en de Nordics. Farah Bouna (40) en Pieter Jansen (37) gaan beiden als salesmanager aan de slag. Door de komst van Elias, Bouna en Jansen bestaat het NL-team nu uit in totaal twaalf personen. "Een groei van 100 procent in 10 maanden", aldus Geert Hoogeveen, managing director Teads Benelux.

Opvallende overstap

Vooral de overstap van salesmanager Bouna naar Teads is opvallend te noemen. Sinds de komst van het internationale mediaplatform in Nederland werkte Bouna vanuit haar rol bij IPG Media met Teads samen. Bouna was dusdanig onder de indruk van de mogelijkheden en successen van Teads dat ze besloot bij te willen dragen aan de enorme groeikans die zij in het bedrijf ziet. Ook de andere twee nieuwe aanwinsten zijn geen onbekenden van Teads en werden door de snelle groei van het bedrijf getriggerd om de overstap te maken. Zo werkte Freddi Elias bij Pitch PR en Pieter Jansen bij online marketingbureau The Next Ad.

Toekomst en heden van digital advertising

Jansen: “Ik heb besloten de overstap naar Teads te maken, omdat ik van mening ben dat zij de toekomst (en het heden) zijn van digital advertising. Vanuit het perspectief van adverteerders en mediabureaus in digitale reclame worden de uitdagingen in de markt met betrekking tot targeting, privacy en het genereren van merkbekendheid en conversies elk jaar groter en groter. Teads heeft echter een geweldige propositie om deze uitdagingen te overwinnen. Dit in combinatie met het internationale bedrijf dat Teads is, maakte mij erg enthousiast om bij het bedrijf te komen werken.”

Explosieve groei Teads Nederland

Volgens Hoogeveen is de uitbreiding van het team representatief voor de explosieve groei die het bedrijf doormaakt. Hoogeveen: “De komst van Freddi, Farah en Pieter is slechts het topje van de ijsberg. In het afgelopen jaar is Teads met 33 procent gegroeid in de EMEA-landen, het team in Nederland zelfs met maar liefst 100 procent in 10 maanden. Een bevestiging dat steeds meer adverteerders en mediabureaus inzien dat wij méér dan 80 procent van alle online Nederlanders in een 100% brandsafe en brandsuitable omgeving kunnen bereiken. Daarmee zijn we qua bereik  nummer twee, achter DPG Media. En zeker door de komst van deze drie toppers en het feit dat we steeds meer uitgevers aan ons netwerk koppelen, zullen we deze explosieve groei zeker door blijven zetten.”

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie