T-Mobile opent in samenwerking met Samsung partnerstore in Amsterdam

T-Mobile opent in samenwerking met Samsung partnerstore in Amsterdam

Redactie Baaz

De nieuwe T-Mobile Samsung partnerstore opent vandaag officieel zijn deuren. De winkel in de Kalverstraat in Amsterdam levert het hoge serviceniveau waar T-Mobile bekend om staat en voegt daar specifieke service voor mobiele devices van Samsung aan toe. Het optimaal ervaren van T-Mobile service en Samsung producten staat hier centraal. Consumenten kunnen de nieuwste connected producten van Samsung uitproberen en aanschaffen. De opening van deze unieke winkel is een volgende stap in de succesvolle samenwerking tussen T-Mobile en Samsung.

In de nieuwe partnerstore in hartje Amsterdam kunnen consumenten kennis maken met het totale productportfolio van T-Mobile en Samsung. Klanten kunnen er een totale reeks aan smartphones, slimme producten zoals de Galaxy Watch en een breed aanbod aan accessoires ervaren. Daarnaast kunnen consumenten hier terecht voor antwoorden op specifieke vragen over Samsung producten en persoonlijke service zoals hulp bij instellen van toestellen en software updates. Voor veel consumenten is het bezoek aan een winkel en het fysiek ervaren van een product een belangrijk onderdeel bij het kiezen van een nieuw toestel. Daar spelen beide partijen goed op in met deze samenwerking. 

Optimale ervaring

Willem Visser, Vice President Mobile bij Samsung Benelux: “Beleving is en blijft een belangrijk onderdeel. Door iets te beleven en te ervaren, krijg je er een emotie bij en weet je direct of iets bij je past. Daarom zijn we enorm trots om samen met T-Mobile de consumenten de mogelijkheid te geven om onze producten in de winkel te ervaren.”

Samsung Electronics staat voor #DoWhatYouCant. Door middel van technologische innovatie helpt Samsung mensen het onmogelijke mogelijk te maken. T-Mobile en Samsung hebben via vele samenwerkingen mooie innovaties dichterbij de mensen gebracht zoals 5G en zullen dit in de toekomst blijven doen.

Service en klantbeleving

Onno Rip, Directeur Sales bij T-Mobile Nederland: “Klanten verwachten tegenwoordig meer als ze een winkel binnen stappen. Bij T-Mobile zetten we ons daarom iedere dag in om onze deskundigheid te optimaliseren zodat we onze klanten de beste winkelbeleving kunnen geven. We lopen voorop in de telecommarkt met het lanceren van innovatieve retailformules. Naast de service, staat de klantbeleving ook in onze winkels centraal. We werken met verschillende formules die zijn afgestemd op een specifieke mindset en klantbehoefte. De samenwerking met Samsung is hier een mooi voorbeeld van en een prachtige toevoeging op ons retailportfolio. In de T-Mobile Samsung partnerstore gaan we een stap verder in de klantbehoefte en creëren we een beleving rondom connected devices. ”

Officiële opening

De partnerstore is vanaf vandaag geopend voor consumenten. Vanaf vrijdag 27 augustus is er een speciale aanbieding exclusief voor de T-Mobile Samsung store en krijgen de eerste 100 consumenten die de nieuwe Samsung Galaxy Z Fold3 of Galaxy Z Flip3 kopen er een Galaxy Watch4 Classic 42mm bij cadeau.

Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, worden de richtlijnen van de overheid gevolgd. Dat betekent dat er een beperkt aantal klanten binnen mogen zijn, bij binnenkomst hun handen desinfecteren en 1.5 meter afstand van elkaar houden. Klanten met gezondheidsklachten passend bij het coronavirus kunnen niet geholpen worden in de store. 

Voor openingstijden en meer informatie over de T-Mobile Samsung partnerstore: https://www.odido.nl/winkels/amsterdam/kalverstraat

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie