T-Mobile biedt Zakelijk Internet aan voor bedrijven die willen groeien

T-Mobile biedt Zakelijk Internet aan voor bedrijven die willen groeien

Redactie Baaz
Betrouwbaar en snel internet is onmisbaar voor alle ondernemingen. Om te helpen biedt T-Mobile nu ook Zakelijk Internet aan.

T-Mobile staat bekend om het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland. Heb je een klein bedrijf, dan kan je aan een particuliere verbinding genoeg hebben. Een zakelijke verbinding biedt echter meer groeimogelijkheden voor je bedrijf. Om te helpen biedt T-Mobile nu ook Zakelijk Internet aan.

Nu steeds meer bedrijven gebruik gaan maken van clouddiensten is het belangrijk om een snelle, goede en betrouwbare koppeling te hebben met de cloud. Om als bedrijf te groeien is een snelle, veilige en stabiele internetverbinding dan ook een vereiste.

Als je kiest voor Zakelijk Internet van T-Mobile zal je voorzien worden van professionele ondersteuning via een zakelijke helpdesk. Bij het afsluiten is het onder andere mogelijk om Wifi Plus voor Ondernemers toe te voegen aan je abonnement. Hiermee zorg je niet alleen voor goedwerkende wifi, zowel in huis als op kantoor, maar je kan ook je netwerken beheren. Een apart netwerk voor collega’s of gasten wordt hierdoor mogelijk gemaakt.

Wanneer je kiest voor T-Mobile Zakelijk Internet beschik je over een vast IP-adres. Het hebben van een vast IP-adres is onmisbaar wanneer je gebruik maakt van vaste apparatuur die je via het internet benadert, zoals printers. Je kan dan namelijk vanaf iedere laptop of computer contact maken met deze apparatuur, ook op afstand. 

Een veilige, stabiele en betrouwbare verbinding is essentieel. Alle verbindingen zijn voorzien van Internet Back-up. Mocht de modem een storing hebben, dan wordt het internet automatisch overgezet naar het 4G-netwerk van T-Mobile. Zo blijft alles in de lucht.

Het afsluiten van een zakelijk abonnement is vanzelfsprekend duurder dan een particulier abonnement. Dit weegt daarentegen niet op tegen de voordelen van het Zakelijk Internet van T-Mobile, zoals het hebben van een Zakelijke Klantenservice, Internet Back-up en Wifi plus voor ondernemers.Om de groeimogelijkheden van je bedrijf te vergroten is het hebben van een betrouwbare, stabiele internetverbinding nou eenmaal essentieel. 

Kijk welke abonnementsvorm het best bij jouw bedrijf past op de website. 

INFO: t-mobile.nl/zakelijk/internet

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie