SuperBra opent brafitting salon Amsterdam cup A-Q

SuperBra opent brafitting salon Amsterdam cup A-Q

Redactie Baaz

Het is na Utrecht en Rotterdam de eerste vestiging in Amsterdam van de lingeriewinkelketen die is opgericht door ondernemer Floor van de Pavert. Om 9.45 uur openen de deuren van de nieuwe brafitting salon die gevestigd is aan de Kinkerstraat 92H. Het openen van de derde vestiging is een nieuwe stap in de BH-revolutie die van de Pavert wil ontketenen in Nederland. Met een maatrange van cup A t/m Q biedt de nieuwe winkel de grootste collectie lingerie in Amsterdam.

SuperBra

BH-revolutie naar Nederland

Met SuperBra wil Floor van de Pavert een BH-revolutie in Nederland op gang brengen. Veel mensen denken dat een BH nooit echt lekker kan zitten. Volgens Floor komt dat doordat zij zelden de optimale maat dragen. Floor ervaarde zelf dat zij met haar smalle omvang en grote cup (EU-bh-maat 60I) in Nederland eigenlijk nergens goed geholpen werd. Dit motiveerde haar in 2016 om SuperBra op te richten. De missie van de lingerieketen is het zelfvertrouwen van mensen die een BH willen dragen te vergroten door goed zittende lingerie en swimwear. Het advies van SuperBra bewijst zijn meerwaarde vooral tijdens de kosteloze en vrijblijvende brafittingsafspraken die de winkel aanbiedt. 

Collectie

De maatrange van SuperBra is ruim (omvang van 60 tot en met 105 en cup A tot en met Q) en met meer dan 120 maten op voorraad kan zo goed als iedereen slagen in de winkel. SuperBra Amsterdam heeft de ruimste collectie lingerie en badmode van Amsterdam, zowel qua maatrange als qua merken. Voor de merken Ewa Michalak, Gorteks en Panache is SuperBra de eerste winkel in Amsterdam die deze aanbiedt. Daarnaast voert de winkel onder andere de merken Elomi, Freya, Fantasie, Cake, Gossard en Wonderbra. In de collectie zitten ook bikini’s en badpakken, voedings-BHs, sport-BHs. Daarbij heeft SuperBra de grootste collectie huidskleurige lingerie in een fysieke winkel van Europa (van lichtbeige tot donkerbruin).

Awards en onderscheidingen

De aanpak van SuperBra leverde al diverse awards en onderscheidingen op. Zo kreeg het bedrijf in het het eerste jaar al een nominatie voor het meest gastvrije bedrijf van Rotterdam. In 2020 werd Van de Pavert genomineerd voor Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar en in 2021 werd zij verkozen tot Beste Ondernemer van Utrecht.

Pand en locatie

De huidige winkels van SuperBra zijn in Rotterdam en Utrecht. In Amsterdam koos Van de Pavert bewust voor de Kinkerstraat. “Een bruisend en upcoming gebied waar steeds meer aantrekkelijke winkels komen.”, aldus de ondernemer. Voor de indeling van het pand maakte Van de Pavert scherpe keuzes: “Het werkt voor ons goed om vanuit het magazijn te werken. Daar hangen we BH’s en bikini’s op maat en zo kunnen de SuperBrafitters snel werken als we eenmaal in het pashokje de maat vastgesteld hebben. In onze andere winkels moeten die dan eerst de winkel door om producten in de juiste maat bij elkaar te zoeken. Ik heb ervoor gekozen om het winkelgedeelte van de nieuwe brafittingsalon niet vol te hangen met alles wat we hebben, maar hooguit een paar ‘plukjes’ producten op te hangen als ‘teasers’.”

Op afspraak

Net als in de bestaande winkels, zal het bedrijf zo veel mogelijk op afspraak werken. Van de Pavert: “Tijdens de pandemie werden we hiertoe verplicht, en het bleek eigenlijk fantastisch te werken voor ons. Een brafitting duurt 45 minuten (zowel voor nieuwe als bestaande klanten) en op afspraak werken zorgt dat we alle klanten de volle aandacht kunnen geven en dat ze niet hoeven te wachten.” Een afspraak kan geboekt worden via de website www.superbra.nl.
 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie