Stijlvol én duurzaam: Deense keukenfabrikant Kvik opent nieuwe designwinkel in Breda

Stijlvol én duurzaam: Deense keukenfabrikant Kvik opent nieuwe designwinkel in Breda

Redactie Baaz

Al ruim zes jaar verkoopt Marcel de designs van Kvik in Breda. Vandaag start hij echter vanuit een nieuwe locatie op Bagven Park 9, zo’n 1.000 meter van de oude locatie vandaan. “We hebben bewust gekozen voor een nieuwe winkel die future proof is, zelfs wanneer de energieprijzen weer door het dak gaan. Door ons warmtepomp systeem en de zonnepanelen zijn we geheel zelfvoorzienend. Daarbij hebben we nu een interne opslag, waar ik eerst een aparte ruimte voor moest huren.” Dat de Deense designs van Kvik goed aanslaan bij het Brabantse publiek, is voor Marcel een gegeven. “Alleen in de regio Breda verkopen we al zo’n 250 keukens per jaar. Het minimalistische, duurzame en tijdloze karakter spreekt veel mensen aan. Daarbij leveren we snel en staat kwaliteit voorop.”

Een huiselijke sfeer

Naast een nieuwe locatie, is de winkel aangepast naar het nieuwe concept van Kvik. “De sfeer is huiselijk, alsof je bij een vriend of vriendin op de koffie bent,” vertelt Marcel. “Klanten kunnen bij ons de materialen bekijken, voelen en combineren. We maken moodboards en 3D-tekeningen en ontwerpen zo samen hun droomkeuken. Een inspirerende en prettige omgeving helpt daarbij.” Kvik Breda is geopend voor afspraken op locatie, bij de klant thuis en online videomeetings. “We zien dat de meeste mensen het fijn vinden bij ons langs te komen. Zo'n 80% van onze klanten maakt vooraf een afspraak online. Maar je mag ook altijd spontaan binnenlopen.”

Beeld: Kvik BORDO blue 

Beeld: Kvik MANO arizona beige

Kwaliteit van het hoogste niveau

Verkopen zit bij Marcel in het bloed. Al vanaf zijn vijfde verkocht hij eieren op de markt in Voorburg. “Daar is mijn liefde voor ondernemen ontstaat. Ik ben dan ook al op jonge leeftijd de detailhandel in gerold. Nu komt die kennis goed van pas.” Marcel voert een duidelijk no-nonsense beleid. “Ik ben de eigenaar maar ik doe net zo makkelijk het klantcontact of ik help keukens inladen.” Met een team van acht runt hij de winkel in Breda. “Alle medewerkers hebben kennis van zaken en affiniteit met de interieurbranche. Daarbij hebben we samen een duidelijke visie. Vertrouwen en transparantie staan centraal. Van de aankoop tot de installatie kunnen klanten rekenen op kwaliteit van het hoogste niveau.”

Voor meer informatie, ga naar: Kvik.nl/Breda of instagram.com/kvik_breda

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie