Startup YourAppic: de kinderjaren op de digitale tijdlijn

Startup YourAppic: de kinderjaren op de digitale tijdlijn

Redactie Baaz

De startup YourAppic presenteert de eerste dienst waarmee ouders met behulp van een app, de eerste levensjaren van hun kind makkelijk kunnen vastleggen in beeld, geluid en tekst.

Met behulp van opdrachten die YourAppic wekelijks stuurt, maken ouders eenvoudig een mooie digitale tijdlijn voor hun kind. Goed beveiligd en altijd online beschikbaar.

Scrollen door je kindertijd

Ouders ontvangen wekelijks inspirerende opdrachten van de app waarmee zij belangrijke momenten voor het kind vastleggen. Door de opdrachten simpelweg uit te voeren, maken zij een unieke tijdlijn. Ouders kunnen een export maken van de tijdlijn. Hierbij gaat het unieke design van de tijdlijn niet verloren en kan het kind, later als het groot is, met 1 druk op de knop door zijn kindertijd heen scrollen.

Het idee ontstond toen Lara Godschalk, Founder van YourAppic, een handgeschreven babyboek kreeg van haar moeder voor haar 30ste verjaardag. Hierin beschreef zij haar karakter, opvallende gewoontes en belangrijke gebeurtenissen. Lara is geadopteerd en daardoor misschien wel extra nieuwsgierig naar haar eerste levensjaren. Dit moet zeker ook digitaal kunnen dacht Lara en YourAppic was geboren.

YourAppic gaat crowdfunden

Inmiddels staat YourAppic in de Play Store en App Store. Ouders zijn zeer enthousiast dus de volgende fase is dat YourAppic breed onder de aandacht moet komen. Niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten. Om dit te financieren is YourAppic een crowdfunding gestart op het platform van Symbid.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie