Startup We.Stream betreedt Afrikaanse markt

Startup We.Stream betreedt Afrikaanse markt

Redactie Baaz

We.Stream en Poynting zijn een partnership overeengekomen voor de distributie van We.Stream in Afrika. We.Stream zet hiermee haar focus op een internationaal partnerkanaal kracht bij.

Poynting is een wereldwijd leidende leverancier van geïntegreerde antenne-oplossingen. Vanwege een sterk vertrouwen in de oplossing die We.Stream biedt, voegen zij nu de mobiele WiFi hotspot toe in het portfolio. Poynting lanceert haar nieuwe oplossing officieel tijdens het Travel Visa Showcase event, op 15 augustus in Johannesburg. Voor We.Stream is Poynting de eerste Afrikaanse reseller, nadat de afgelopen maanden al diverse partnerships zijn overeengekomen met bedrijven in Europa, Azië en de VS. 

Uitdagingen in Afrika

Jurgen ter Hoeve, CCO van We.Stream: 'Voor onze andere businessunit werkten we al enige tijd samen met Poynting. Ik ben daarom blij dat we onze samenwerking nu gaan intensiveren en dat Poynting gelooft in de kansen zien die we met We.Stream bieden. In Afrika zijn de uitdagingen rondom de beschikbaarheid en kosten van mobiele data groot, vooral voor reizigers. Dit biedt veel kansen voor ons, omdat wij hen met We.Stream betaalbaar en veilig mobiel internet kunnen bieden. Samen met de aankondiging van dit mooie nieuws, kan ik ook melden dat we nieuwe landen hebben toegevoegd aan de lijst waar wij connectiviteit bieden. We.Stream biedt vanaf nu ook dekking in landen als Congo en Madagaskar.'

Michael Howard, CEO van Poynting: 'Roamingkosten kunnen zowel voor in- als uitgaande reizigers in Zuid-Afrika ontzettend hoog zijn. Dat maakt de We.Stream propositie zeer interessant voor onze markt. We lanceren het product officieel tijdens de Travel Visa Showcase 2018 in Johannesburg. Hier komen professionals en managers uit de (zaken)reiswereld bijeen, waardoor het voor ons bij uitstek een platform is om aandacht te vestigen op We.Stream.'

In januari gelanceerd

We.Stream is in Januari gelanceerd tijdens CES in Las Vegas, ’s werelds grootste techevent. Sindsdien heeft het product diverse awards gewonnen en slaagde We.Stream erin toonaangevende resellers op drie continenten wereldwijd aan zich te binden. We.Stream, met vestigingen in Nederland en in de Verenigde Staten, is een initiatief van Mondicon.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie