Start verhuur sloepen in Haven van Heemstede

Start verhuur sloepen in Haven van Heemstede

Redactie Baaz

Vandaag zal in de Haven van Heemstede het startsein gegeven worden voor de verhuur van sloepen. Afgelopen zomer heeft de gemeente Heemstede de aanbesteding hiervoor uitgezet, waarbij succesvolle bootverhuurder uit Haarlem en omgeving Luxe Sloepen Haarlem is geselecteerd.

De nieuwe bootverhuur vindt plaats vanaf de Industrieweg in Heemstede. In totaal zijn hier acht luxe sloepjes te huur, die zonder vaarbewijs en door iedereen zelfstandig te besturen zijn. Er kan met een maximum van 10 personen gevaren worden per sloepje. De boten van Luxe Sloepen Haarlem zijn duurzaam ontworpen - volledig elektrisch en gemaakt van aluminium, maar sfeervol door de kussens en teak-look bootvloer. 

Varen is de afgelopen jaren enorm in populariteit toegenomen. Mede door de gevolgen van de coronacrisis is de verkoop van boten in Nederland explosief gestegen. "Haarlem en omgeving is daar geen uitzondering op", aldus Arendo van Hulsbergen, oprichter https://luxesloepenhaarlem.nl/boot-huren-haarlem/ . "Het is zelfs zo dat er in Haarlem een jarenlange wachtrij is voor de ligplaatsen. In Heemstede zelfs tientallen jaren." Daarmee brengt de nieuwe verhuur van sloepjes in de Haven van Heemstede een toegankelijke oplossing voor de inwoners van de gemeente. 

Lees ook: Op vakantie door een boot te huren

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie