Solar Next: hét solar event van 2024

Solar Next: hét solar event van 2024

Redactie Baaz

Enphase Energy, Inc. (NASDAQ: ENPH), een wereldwijde speler op het gebied van energiebeheer en 's werelds grootste leverancier van op micro-omvormer gebaseerde zonne- en batterijsystemen, gaat 2024 knallend van start met hét solar event van het jaar: Solar Next. Dit evenement brengt experts uit de zonne- en energiesector samen om de nieuwste ontwikkelingen in de snel veranderende zonne-energiemarkt te bespreken. 

Nederland zit midden in de energietransitie. Nieuwsberichten over het wel of niet belasten van huiseigenaren met zonnepanelen, de salderingsregeling en de prijsstijgingen van zonnepanelen veroorzaken veel ruis. Solar Next gaat dieper in op de marktsituatie, de terugverdientijden – met of zonder salderingsregeling – en de mogelijkheden die thuisbatterijen bieden voor zowel huiseigenaren als installateurs.  

“Wij zijn heel enthousiast om het nieuwe jaar af te trappen met een evenement dat volop in het teken staat van zonne-energie", zegt Marco Krapels, Vice President en Head of International bij Enphase. “De inhoud van Solar Next richt zich op kennisdeling, maar ook op hoe je kunt inspelen op de veranderende zonne-energiemarkt. Enphase richt zich hierbij op een breed publiek, van huiseigenaren tot installateurs tot besluitvormers. De solar markt heeft zoveel potentie, dat moeten we bespreekbaar maken”.  

Verder zijn partijen, zoals Vandebron, EnergyZero en TenneT van de partij. Vanuit Enphase zijn Marco Krapels en Enphase oprichter Raghu Belur aanwezig.  

Solar Next vindt plaats op 11 januari 2024 in De Woonindustrie te Nieuwegein.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie