Snel, simpel en helder: financiering via Exact

Redactie Baaz
Elke succesvolle ondernemer krijgt er mee te maken: je moet op zoek naar een nieuwe, andere of betere financiering. Prima. Makkelijker gezegd dan gedaan met al die bomen waardoor je het bos niet meer ziet. Daarnaast: bij welke financier maak jij het meeste kans? Ga daar maar aanstaan. Geen nood, een geschikte financier vinden kan veel sneller en eenvoudiger zijn dat je denkt.

De juiste financiering is voor elke ondernemer weer anders. Logisch ook, het hangt af van de grootte, de sector, de regio en talrijke andere zaken. Zaak is het om wanneer zo'n financiering nodig is goed rond te kijken. Echter hebben maar weinig ondernemers daar de tijd voor. Ploegen door stapels folders, vele sites en ga nog maar even door. En om nu meteen weer naar een prijzige adviseur te stappen? Dat is niet altijd een even aanlokkelijke optie. Gelukkig kan het ook anders.

Financiering via Exact, bijvoorbeeld. Zo weet je als ondernemer letterlijk binnen 1 minuut waar je aan toe bent waarna je jouw aanvraag direct én simultaan bij alle geschikte financiers neerlegt. Daar betaal je geen enkele euro voor, het is gratis. Daarnaast helpt Exact bij het regelen van korting op rente en intakekosten.

Aan Exact Online gekoppeld

Zakelijk krediet aanvragen is ook geen probleem. Je koppelt je administratie in Exact Online aan je aanvraag. Dat gaat supersnel en een ander groot voordeel: je weet zeker dat je gegevens up-to-date en veilig zijn. Wil je toch eerst advies over bedrijfsfinanciering en heb je nog geen accountant of adviseur die daarbij kan helpen? Check dan het Exact Accountants Center voor een betrouwbare partij bij jou in de buurt.

Wat heb je nodig? Naast je boekhouding is het verstandig de volgende documenten bij de hand te hebben: Jaarrekeningen, IB-aangiftes (PDF) en in geval van onroerend goed een taxatierapport (bij eigen gebruik) en/of een huurovereenkomst (bij verhuur). Ook een businessplan kan van pas komen.

Kortweg is Financiering via Exact in enkele eenvoudige stappen uit te leggen:

1. Je bepaalt je financieringsbehoefte

Geef aan hoeveel geld je wilt lenen en waarvoor je het nodig hebt.

2. Koppel met Exact Online

Financiering via Exact maakt gebruik van de data die in je Exact Online administratie staat. Deze kosteloze koppeling bespaart uren aan dubbel werk. Daarbij weet je zeker dat al je gegevens up-to-date zijn.

3. Ontvang je kredietscore

Binnen 1 minuut ontvang je een kredietscore en kun je zien bij welke financier jouw aanvraag de meeste kans maakt.

4. Zakelijk krediet aanvragen

Bij een positieve kredietscore kun je direct een aanvraag indienen bij 15 op kwaliteit geselecteerde financiers.

5. Beschikken over financiering

Elke financier volgt een andere interne procedure. Daarom kan het enkele dagen tot weken duren voordat je een offerte ontvangt en tot uitbetaling wordt overgegaan.

Voor welke bedrijven?

Financiering via Exact is geschikt voor MKB-bedrijven die een financieringsbehoefte hebben tussen de € 5.000,- en € 1.000.000,- en die Exact Online gebruiken. De meest accurate analyses worden gemaakt bij bedrijven die minimaal 2 jaar aan data in de boekhouding hebben zitten, maar ook bedrijven met minder data kunnen in principe een aanvraag doen. Financiering via Exact is zowel geschikt voor natuurlijke personen als rechtspersonen.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie