SieMatic als officiële partner van de Porsche Tennis Grand Prix 2023
Porsche Tennis Grand Prix 2023 X SieMatic

SieMatic als officiële partner van de Porsche Tennis Grand Prix 2023

Redactie Baaz

SieMatic kondigt samenwerking aan met Porsche Tennis Grand Prix 2023 als officiële premium-partner

Met veel plezier kondigen wij aan dat SieMatic een hoogstaande samenwerking is aangegaan die zowel sportief als culinair is. Deze week, van 15 tot 23 april is SieMatic te gast in de Porsche Arena in Stuttgart - als officiële premium-partner van de Porsche Tennis Grand Prix 2023. Vanaf 17 april strijden ‘s werelds beste tennissters om de overwinning in het oudste Europese indoor tennistoernooi. Exclusiever kan een evenement van wereldklasse niet zijn. Het hoogwaardige startveld van de 46e Porsche Tennis Grand Prix omvat de hele elite van het vrouwentennis. Alleen al negen atleten uit de top 10 van de wereldranglijst of zeventien speelsters uit de top 20, waaronder de indrukwekkende nummer één van de wereldranglijst en de huidige Olympisch kampioene, presenteren zich aan een enthousiast internationaal publiek.

SieMatic Show

Meer dan 20 miljoen tv- en streamingkijkers vanuit de hele wereld volgen de wedstrijd. Met dagelijks tot 4.000 bezoekers biedt de Porsche Arena in Stuttgart met Centre Court, Court 1 en 2, de Village en de Racket Sports World een indrukwekkende sfeer. Dagelijks beleven tot 450 VIP-gasten spannende tennisgames, eersteklas service, topkwaliteit en het beste entertainment in een schitterende ambiance. En midden in de Porsche Arena bevindt zich SieMatic. In de VIP-ruimte van de Porsche Arena zorgt SieMatic met een speciale Show Kitchen en de Chef's Table voor exclusieve esthetische en culinaire hoogtepunten. Er worden twee luxe, hoogwaardige SieMatic keukenconcepten gepresenteerd op even exclusieve podia, te midden van de Carrera Lounge. In de SieMatic Show Kitchen bereiden en toveren de chefs van het Porsche-cateringteam iedere dag een ander 5-sterrengerecht, met o.a. sushi, speciaal gemaakt voor VIP-gasten uit de hele wereld. Aan de SieMatic Mondial Chef’s Table worden VIP-gasten, spelers en Porsche Tennis Grand Prix partners bediend en worden speciale activiteiten zoals wijnproeverijen en meet & greets gehouden. Een belevenis voor iedereen met nieuwe culinaire normen, gepresenteerd in SieMatic keukens die nieuwe esthetische maatstaven zetten.
Siematic

Premiere op een internationaal podium

Met de start van de Porsche Tennis Grand Prix 2023 gaat ook het doek op voor een buitengewone filmpremière. In 30 epische seconden opent zich een volledig nieuwe wereld die wordt gekenmerkt door grenzeloze passie en een zoektocht naar de hoogste precisie en perfectie. Er wordt een brug geslagen tussen de filosofie van topsport en een High-Performance SieMatic-keuken. Tijdens de Porsche Tennis Grand Prix wordt de SieMatic-spot dagelijks gepresenteerd op het grote LED-scherm op de Centre Court en is hij bij aanvang van het toernooi ook online te bekijken op siematic.com.

Een premium omgeving voor ons luxe Duitse merk

Als partner van de Porsche Tennis Grand Prix, met zijn indrukwekkende media- exposure, en door onze actieve aanwezigheid in Stuttgart, bereikt SieMatic een groot publiek in onze internationale luxe-doelgroep. Networking, VIP-hospitality, branding en ervaring in combinatie met Porsche versterken het merkbewustzijn van SieMatic. Onze eigen website-, social media- en PR-activiteiten bouwen hierop voort en verlevendigen ons merk verder. Bij aanvang van het toernooi wordt er continu content gegenereerd en wordt de samenwerking met Porsche gecommuniceerd via media. Hierdoor wordt het merk SieMatic niet alleen gefascineerd door individuele keukenontwerpen, maar worden de ongeveer 400 gelicentieerde SieMatic- verkooppunten over de hele wereld ondersteund bij hun eigen lokale activiteiten, bijvoorbeeld in Stuttgart, Londen, Parijs, Doha, Tokio, Seoul of Sjanghai.
Siematic

"We zijn erg blij met onze betrokkenheid bij de Porsche Tennis Grand Prix en zijn ervan overtuigd dat onze inzet ook onze internationale verkooppartners ten goede zal komen. Om deze reden zijn we gmet veel plezier een samenwerking aangegaan met Porsche voor de komende jaren. Keukens zijn een plek waar mensen hun eigen persoonlijkheid kunnen ontwikkelen. Waar mensen tijd kunnen doorbrengen in hun eigen gedachten, maar ook inspirerende uurtjes kunnen doorbrengen met vrienden en familie. Waar mensen thuiskomen en van waaruit ze nieuwe en creatieve avonturen beleven. Met de SieMatic Show Kitchen en de Chef's Table in de Carrera Lounge van de Porsche-Arena dragen wij bij aan dat thuisgevoel voor VIP-gasten, de toernooipartners en de spelers. En voor alle andere liefhebbers van individuele keukendesign oplossingen op het hoogste niveau , raden wij een bezoek aan onze website of een bezoek aan één van onze SieMatic-dealers aan."

Jörg Overlack, Head of Brand & Corporate Communication

Lees hier meer artikelen over: Events

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie