Seed-investering voor startup TalkJS

Seed-investering voor startup TalkJS

Redactie Baaz

De Eindhovense startup en voormalig Baaz Kickstarter TalkJS heeft een seed-investering opgehaald bij de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), Pioneers Ventures en GGP.

TalkJS biedt klanten een geïntegreerde chat-oplossing voor hun websites en mobiele applicaties. Bedrijven kunnen de chatdienst embedden in hun platform om websitebezoekers en app-gebruikers de mogelijkheid te bieden onderling berichten uit te wisselen. Met de financiering zal TalkJS haar chatdienst verder optimaliseren en uitbreiden.

TalkJS loopt voorop in de markt van user-to-user-chat-oplossingen en heeft klanten wereldwijd. In 2015 hebben oprichters Joshua Schoenaker en Egbert Teeselink succesvol het Rockstart web & mobile accelerator programma doorlopen. 

Chatdienst TalkJS

De financiering wordt ingezet om de chatdienst te optimaliseren en nieuwe features toe te voegen. Ook zal TalkJS de beheermogelijkheden uitbreiden met onder andere uitgebreide monitoring- en analysefunctionaliteit. De investering helpt het bedrijf de concurrentie voor te blijven in een snelgroeiende markt. 

De kracht van het bedrijf ligt in de eenvoud aan beheerzijde en de goede functionaliteit aan gebruikerszijde. Bedrijven hoeven zo niet zelf tijd- en kostenrovende oplossingen te ontwikkelen. 

Crowdyhouse

​Klanten van TalkJS zijn veelal online marktplaatsen, sociale netwerken en aanbieders van collaboration tools. Een voorbeeld is Crowdyhouse, een online marktplaats voor designers. 

Bezoekers van de website kunnen via de chatfunctie op de website direct communiceren met de ontwerpers zelf wanneer ze vragen hebben over een product. De grootste winst voor bedrijven is dat ze veel tijd besparen bij hun customer service doordat consumenten en producenten direct met elkaar kunnen communiceren.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie