Save the date: Exact Live '13
Bezoek de kennissessies die ingaan op het werkveld van ondernemers

Save the date: Exact Live '13

Redactie Baaz

Exact Live '13 vindt plaats op woensdag 2 oktober 2013 in Ahoy Rotterdam. Het wordt wederom een evenement vol inspiratie- en kennissessies voor ondernemers en accountants.

Advertorial

Hoofdsprekers op Exact Live zijn Erik van der Meijden (CEO Exact), Willem Vermeend, Alexander Klöpping, Joep van Deudekom en Rob Urgert, Martijn Aslander, Annemarie van Gaal en Karl Raats.

Naast de keynotes en inspirerende sessies die deze mensen neerzetten, worden er kennissessies georganiseerd die ingaan op het werkveld van ondernemers. Denk aan internationaal ondernemen, ontwikkelingen binnen de accountancybranche, de invoering van SEPA, de opkomst van mobility en grip krijgen op logistieke processen. Verder komt uiteraard ook het werken met de producten van Exact aan bod via diverse sessies met tips & tricks en nieuwe en te verwachten ontwikkelingen.

Buiten de verschillende sessies is er op het Exact Live Plaza de mogelijkheid om partners van Exact te ontmoeten - waaronder resellers, app en add-on partners en accountants -, demosessies te volgen en hands-on support te krijgen voor het werken met software van Exact.

Inschrijven voor dit gratis event kan via www.exactlive.nl.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie