Samsung kondigt Galaxy Tab S7 FE en Galaxy Tab A7 Lite aan

Samsung kondigt Galaxy Tab S7 FE en Galaxy Tab A7 Lite aan

Redactie Baaz
Samsung lanceert de Galaxy Tab S7 FE en Galaxy Tab A7 Lite, de nieuwste toevoegingen aan zijn tabletportfolio. De Galaxy Tab S7 FE beschikt over je favoriete Galaxy Tab S7-functies, waaronder een groot scherm voor entertainment, creativiteit en multitasking. Voor iedereen die op zoek is naar een compacte tablet voor onderweg, is de Galaxy Tab A7 Lite de ideale optie.

“De vraag naar tablets blijft groeien. Of het nu gaat om studeren of werken op afstand, contact onderhouden met vrienden of genieten van entertainment, mensen zijn op zoek naar apparaten die hun creatieve en drukke levensstijl kunnen bijhouden," zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile Samsung Nederland.  "We zijn blij dat wij de technologie bieden die mensen nodig hebben om het meeste uit elke dag te halen. De Galaxy Tab S7 FE en Galaxy Tab A7 Lite zijn uitgerust met verschillende functies die speciaal zijn ontworpen om aan die dagelijkse behoeften te voldoen”.

Samsung Galaxy Tab S7 FE

De Galaxy Tab S7 FE biedt de meest gewilde tabletfuncties tegen een betaalbare prijs. Dankzij het grote 12,4 inch (1) scherm geniet je optimaal van entertainment en til je jouw productiviteit en creativiteit naar een hoger niveau. Bij de Galaxy Tab S7 FE wordt een S Pen meegeleverd, zodat je het meeste uit het grote scherm kunt halen en taken nog efficiënter kunt uitvoeren. Met Samsung Notes converteer je eenvoudig tekst van je handgeschreven notities. Je houdt je notities georganiseerd met automatische tags en gebruikt Intelligent Search om direct de notitie te vinden die je nodig hebt. Of deze nu is getypt of handgeschreven. Met Multi-Active Window open je tot maximaal drie apps tegelijk. Zo surf je op internet, maak je aantekeningen en stream je een video - allemaal op één scherm. Via App Pair stel je jouw favoriete combinatie van apps samen en start je ze in Multi-Active Window nog sneller op.

Als je op zoek bent naar mogelijkheden om je productiviteit verder te vergroten, dan biedt de Galaxy Tab S7 FE uitkomst. Met Samsung DeX en een Book Cover Keyboard (2) gebruik je de tablet net als een laptop en transformeer je de gebruikersinterface in een pc-achtige ervaring terwijl je jouw takenlijst doorloopt. En dankzij de tweede scherm (3)-functie tover je de Galaxy Tab S7 FE om tot een extra scherm voor je PC of laptop om nog meer werk te verzetten. 

Wanneer de inspiratie toeslaat, heeft de Galaxy Tab S7 FE de tools om je creativiteit volop te laten stromen. Clip Studio Paint en Canva (4) werken samen met de S Pen voor vloeiende en scherpe tekeningen en ontwerpen. Met een gratis proefperiode van 6 maanden voor nieuwe gebruikers van Clip Studio Paint (5), kun je nieuwe talenten ontdekken en digitale kunst uitproberen. Voor enthousiaste notulisten wordt Noteshelf ook gratis meegeleverd (6), zodat jij en je S Pen gedetailleerde notities maken die je gedachten nauwkeurig vastleggen.

Met dezelfde slanke en stijlvolle metalen afwerking van de Tab S7-lijn, is de Galaxy Tab S7 FE verkrijgbaar in vier kleuren: Mystic Black, Mystic Silver, Mystic Green en Mystic Pink. Zelfs met een groot scherm heeft de Galaxy Tab S7 FE een dun en licht profiel en een krachtige batterij, zodat je naar hartenlust kunt streamen, werken en creëren. De Galaxy Tab S7 FE 5G is vanaf 18 juni in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf € 649,-.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite

De Galaxy Tab A7 Lite is de ideale tablet voor onderweg, waarbij je volop kunt genieten van content en gaming tegen een betaalbare prijs. Het 8,7 inch scherm huist in een compacte, duurzame metalen body. De slanke randen rond het scherm en de krachtige dubbele luidsprekers met Dolby Atmos brengen je nog dichter bij je favoriete films, shows en games.

Met 32 GB interne opslag, uitbreidbaar tot 1 TB met een MicroSD-kaart, is er voldoende ruimte voor al je favorieten. De octa-core processor zorgt ervoor dat content soepel en snel afspeelt. Met een batterij die lang meegaat, Adaptive Fast Charging van 15 W (7) en optionele 4G-mogelijkheid (8) is de Galaxy Tab A7 Lite ideaal voor onderweg. De Galaxy Tab A7 Lite is vanaf 18 juni in Nederland verkrijgbaar in de kleuren Grey en Silver voor een verkoopadviesprijs vanaf € 169,-. 

YouTube Premium en Galaxy-ecosysteem

Bij aankoop van de Samsung Galaxy Tab S7 FE of Galaxy Tab A7 Lite krijgen Galaxy-gebruikers toegang tot een gratis proefversie van YouTube Premium (9), waardoor je urenlang advertentievrije entertainment binnen handbereik hebt.

De nieuwe Galaxy Tab S7 FE en Galaxy Tab A7 Lite werken naadloos samen met het Galaxy-ecosysteem - van je smartphone tot je oordopjes. Beantwoord oproepen en verzend en ontvang berichten (10) via je Samsung-account direct op je tablet, zelfs als je smartphone niet binnen handbereik is. Kopieer en plak eenvoudig tekst of afbeeldingen tussen de ingeschakelde apparaten. Daarnaast heb je een gemakkelijke overgang van browsen op je smartphone naar je Galaxy Tab S7 FE- en Galaxy Tab A7 Lite-display via Samsung Internet (11). En als je muziek luistert of een video bekijkt op je Galaxy Tab S7 FE of Galaxy Tab A7 Lite en een oproep moet beantwoorden op je smartphone, schakelen je Galaxy Buds (12) automatisch over naar je andere apparaat.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie